participare la blogmeet
17Dec

Cafea cu aroma de domnisoara

Reading Time: 2 minutes

Cafea cu aroma de domnisoara si prima participare la un blogmeet. La 3 concursuri m-am inscris de cand blogosferesc pe acilea. Trei concursuri cu nicio sansa de castig.
Primul a fost pentru cei cu state vechi, hazardul meu a fost o copilarie, iar cei 50 de euro drept premiu mi-au facut cu mana de departe.Al doilea inca isi asteapta castigatorii si desi m-am inscris prima, trebuie sa tin seama de dezavantajul unei trageri la sorti. Cel de-al treilea n-a mai fost pe invisible yahoo, ci in gradina Tomatei.
Nimic nu ma facea sa cred ca povestea scrisa de mine o sa fie vreodata aleasa dintre celelalte.In primul rand eram o necunoscuta pentru domnisoara cu Scufita. Nu eram nici timisoreanca si nici cu stea in frunte incat sa fiu sigura de reusita mea. Dar se pare ca, povestile imi ies bine si pe neasteptate m-am trezit ca invitatia la cafea in Timisoara se concretizase.
Vestea cea buna era umbrita doar de nametii din ce in ce mai mari ce se asterneau pe drumuri, asta urma sa-mi ingreuneze calatoria, dar cunoscandu-mi frumoasa inconstienta n-am ezitat sa accept chiar daca trebuia sa-mi petrec aproape toata martea in Timisoara. Am cautat cea mai buna ruta si am gasit-o, aveam sa ma cuibaresc intr-un maxi si un tren trebuia sa ma redea orasului meu abia tarziu in miez in de noapte. Toate detaliile fiind puse la punct mai ramanea doar sa-mi stapanesc emotiile buclucase.
Ii scriu Tomatei un mail in care ii vorbeam despre mine asa cum sunt, un pic diferita fata de ceilalti bloggeri cu care interactionase. Nu mici au fost surprizele, dar cum lucrurile erau stabilite era musai sa ajung in Mall-ul Timisorean la cafeneaua cu insigna verde, Starbucks.:)
In dimineata zilei de marti aveam mainile umede, buzele tremurande si gentuta cu povestile lui Creanga pregatite sa fie donate. Buna cafea cu aroma de domnisoara.

***Va astept si pe actuala pagina de facebook pentru postari zilnice.

 

 

Sursa foto unsplash.com

participare la blogmeet

 

Please follow and like us:
Pin Share

3 thoughts on “Cafea cu aroma de domnisoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *