Anul nou proces îmi aduce

Anul nou proces imi aduce. In urma cu un an si mai bine am facut o greseala, i-am dat fratelui meu voie sa-si faca un abonament la Tembelefone cel rosu pe numele meu, cu conditia sa plateasca el toate facturile. Ele nu ajungeau niciodata pe adresa mea si nici nu le purtam grija. Totul a fost bine aproximativ 6 luni dupa care, infuriindu-se pentru un cost suplimentar prea mare, a refuzat sa mai achite ceva. N-am stiut. Tot ce trebuia sa fie platit venea pe adresa lui.

Anul nou proces imi aduce. Proces cu recuperatorii createlor de la telefoniile mobile.

Tembelefone nu m-a lasat foarte mult in ignoranta si m-a incantat pe telefonul personal ca am o suma restanta de achitat in valoare de 200 de roni. Sa-mi cada urechile, nu alta. Am cazut de acord cu duduia ca nu eu am folosit respectivul abonament, lucrul asta la nevoie il puteam dovedi cu lista de apeluri, dar, nu ne-am inteles asupra platii. Eu spuneam ca nu ma vad obligata sa platesc pentru ceva ce n-am folosit. Ea o tinea una si buna ca daca apare numele meu in contract nu am de ce sa ma eschivez. Discutia terminata in coada de peste n-a mai avut alte urmari pana ieri… desi imi rugasem fratele sa ma scape de belea, n-a vrut sa ma auda.
Ieri un alt telefon mi-a dat o palma.
– Alo, sunt Cutareasca de la Eos Ksi.Cu duduia Devo as vrea sa vorbesc.
– Devo la telefon.
– Buna ziua, Devo.In baza noastra de date figureaza pe numele asta o datorie catre Tembelefone in valoare de 650 de ron. Este vorba de o factura neachitata la termen care se ridica la 60 de ron.
– In cateva luni suma a ajuns de la 200 de ron la 650 de ron? Intreb perplexa.
– Stiati de aceasta suma?
– O stiam mult mai mica.
– S-a ajuns la 650 ron o data cu adaugarea penalitatilor si rezilierea contractului cu Tembelefone. Trebuie sa achitati suma pana pe 3 ianuarie.

– Nu achit nimic

– Nu se poate sa ne refuzati.In cazul asta ma vad obligata sa trimit acest dosar in instanta si suma va fi mult mai mare.
– Drum bun.
– Nu fiti obraznica.
– Nu sunt obraznica, doar imi apar drepturile. Nu eu am folosit acest numar. Unul dintre colegii dumneavoastra m-a contactat in trecut si i-am spus ca dovada asta o pot face cu lista de apeluri.
– Numarul e inexistent acum.
– Stiu Cutareasca, stiu, dar undeva exista o baza de date. Asa cum si convorbirile voastre sunt inregistrate chipurile undeva.
– Chiar sunt inregistrate.
– Ma voi folosi de toate mijloacele necesare, daca e cazul si in instanta pentru a dovedi ca se face un abuz.De ce sa platesc dintr-un venit minuscul un serviciu nefolosit de catre mine doar pentru a umple buzunarele Tembelefone?
– Vorbiti cu Beneficiarul sa achite el factura.
– Nu o va achita sunt sigura.
– Atunci strangeti bani sa platiti dumneavoastra.
– Nici nu ma gandesc, ne vedem la tribunal.
– In urma repetatelor noastre incercari amiabile nu am ajuns la niciun rezultat.Va trimit dosarul in instanta.La revedere.
– La revetribunal, Cutareasco.

sursa foto
proces-instanta-judecata-tribunal1 thought on “Anul nou proces îmi aduce”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *