Cine mi-a luat veselia?

Cine mi-a luat veselia? Cand au inceput a se manifesta aceasta stupida stare de neliniste. Ca sunt singura si posaca n-ar trebui sa mai spun, se simte, stiti cu totii. Dar ca sunt singura, posaca si pusa pe harta asta nu stie nimeni.Si cu cine credeti ca m-am rafuit daca nu cu mine? In dimineata asta din nou imi curgea sange din gingii, am gingivita demult si ar trebui sa nu ma mai mire ca sangerarile apar frecvent. Nu m-au mirat, m-au suparat de-a binelea. Chiar ieri fusesem la dentist pentru dintele dureros si m-a asigurase ca dupa lucratura nu va mai aparea sangerarea prea curand si durerea va trebui sa scada in intensitatea. Asta e adevarat, ma doare mai putin, dar cu sangerarea. Ce-i cu strangerea si ce mai vrea de la gingia mea?

Cine mi-a luat veselia? Cum sa ma lupt cu cumplita stare de neliniste cand imi fura puterile

Pun mana pe telefon si il apelez, ce mai conteaza ca nu si-a inceput programul. Imi simte iritarea si imi recomanda Lacalut si o alta vizita in dupa-amiaza de manine. Sangerarea nu se opreste peste noapte.
Trantesc telefonul fara sa ii fi spus ceva ofensator si urat, apoi ma duc la baie unde imi dau drumul la gura.
Ce mai vrei fa, de la lume, tu nu vezi ca in ultima vreme totul te nemultumeste?
Te-ai otarat ca ti-au dat zaharul in punga de plastic, te-ai otarat?
Te-ai suparat ca nu te mai cauta un asa zis prieten, de ce te-ai suparat?
Te-ai intristat ca n-ai ce face in zile de duminica si totusi n-ai facut decat sa cauti un film?
Te-ai demoralizat ca Teo poate sa plece la Viena, dar uiti ca nu te cheama Teo?
Ai facut tot posibilul sa iti cumperi carti in fiecare zi, acum de ce nu mai citesti decat inceputul? A, pentru ca te uiti la filme.
Ti-ai trantit un blog, asta, si nu faci nimic pentru el?
Nu te mai uiti afara, nu mai raspunzi la mailuri, dar ce vrei atunci?
Stii foarte bine ca ianuarie nu-i o luna buna si tot tu ii ceri schimbari.
Tot casti gura insangerata pe la dentisti si pe la cine te mai asculta ca ai vrea sa revolutionezi intreaga-ti existenta.Si? Schimbarile nu cad din cer, natafleata.
Esti posaca si trista ca un ghem de lana uitat in fundul sacului. Sacul la fundul caruia ai ajuns fara sa faci efort. E vezi, fara sa faci nimic. Lancezesti ca o plosnita batrana si nu faci altceva decat sa-ti arati coltii inrositi la fata asta tanara din oglinda si sa te intrebi cine e?
Si mai infuriata decat cand intrasem, trantesc de data asta usa si ma reped la scris. Sunt un ghem de lana uitat pe fundul sacului, plin de plosnite si pete de sange. Plin de plosnite si pete de sange.

Am mai fost trista, am mai fost dezamagita, dar acum parca sunt intr-un mare cerc vicios, nimic din nimic se cladeste ca mai apoi sa-mi para ca am pierdut tot ce aveam. 

Vă invit să vă abonați la postări și pe noua pagina de Facebook pentru a ne antrena la discuții zilnice.

stare de neliniste

 

sursa foto internet

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: