Creion nazal pentru ochi de soim

Creion nazal pentru ochi de soim. Asa are prospectul de mic ca ma chinuie  Zilele astea am avut o problema serioasa cu respiratia nazala si asa deficitara din pricina faringitei cu care m-am procopsit. Am facut inhalatii si am folosit un creion nazal pentru a mai elibera nasul chinuit de secretii si iritat de la batistute. Intre inhalatii creionul nazal imi era util si foarte la indemana, nu-l foloseam des si nici neplaceri nu-mi aducea dar, pe eticheta lui am intampinat cea mai mare problema, scrisul microscopic pe care de la Mod de intrebuintare nu l-am mai descifrat.
Creion nazal

Sunt pur si simplu niste puncte albe pe o folie albastra pe care un om cu miopia mea nu are nici cea mai mica sansa sa le dea forma de litera. Nu e primul produs luat din farmacii cu astfel de prospect, nu e primul cu care ma intorc pentru a primi lamuriri, nu e primul pentru care sunt privita cu surprindere acolo asa cum nu e prima data cand ma intreb de ce pe prospecte se scrie atat de marunt? Din economie la hartie si ambalaj? Ca sa nu vada toata lumea? – Desi indicatia e pe toate cutiile, „cititi prospectul inainte de…”. Cum sa-l citesti daca nu vezi bine? Iti trebuie interpret sau nu e pentru fraierii miopi, ci pentru soimii ce fac bani din asta? Daca ma plang la protectia consumatorului dau peste un miop sau peste un soim?

sursa foto internet

Despre Roxana Trandafir 779 de articole
Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Manelizare prin Muziton

Manelizare prin Muziton.De cand banalul scartait de ton a fost inlocuit de armoniosul muziton sunt un client activ al serviciului...

Închide