Creion nazal pentru ochi de soim

Creion nazal pentru ochi de soim. Asa are prospectul de mic ca ma chinuie  Zilele astea am avut o problema serioasa cu respiratia nazala si asa deficitara din pricina faringitei cu care m-am procopsit. Am facut inhalatii si am folosit un creion nazal pentru a mai elibera nasul chinuit de secretii si iritat de la batistute. Intre inhalatii creionul nazal imi era util si foarte la indemana, nu-l foloseam des si nici neplaceri nu-mi aducea dar, pe eticheta lui am intampinat cea mai mare problema, scrisul microscopic pe care de la Mod de intrebuintare nu l-am mai descifrat.
Sunt pur si simplu niste puncte albe pe o folie albastra pe care un om cu miopia mea nu are nici cea mai mica sansa sa le dea forma de litera. Nu e primul produs luat din farmacii cu astfel de prospect, nu e primul cu care ma intorc pentru a primi lamuriri, nu e primul pentru care sunt privita cu surprindere acolo asa cum nu e prima data cand ma intreb de ce pe prospecte se scrie atat de marunt? Din economie la hartie si ambalaj? Ca sa nu vada toata lumea? – Desi indicatia e pe toate cutiile, „cititi prospectul inainte de…”. Cum sa-l citesti daca nu vezi bine? Iti trebuie interpret sau nu e pentru fraierii miopi, ci pentru soimii ce fac bani din asta? Daca ma plang la protectia consumatorului dau peste un miop sau peste un soim?
Oricum daca e sa ma intrebati pe mine acest creion nazal functioneaza prea putin, de doua ori il bagi in nas si dupa aceea isi pierde eficienta. Poate ca e doar pentru racelile usoare. Nu-l recomand pentru ca irita mucoasa si nu e nici eficient. Incercati pentru decongestionarea nasului alte lucruri pentru infuzii cu uleiuri sau picaturi. Ar fi mult mai bune.
cre
sursa foto internet