Turistul 2010

Turistul 2010, In distributie Angelina si Deep, suficient sa stii asta si sa vrei sa vezi filmul. Te duci si-l vezi si? Si te intorci acasa ca si cum ai fi baut un suc cu prietenii pe teresa, pelicula prezinta o poveste la fel de usoara.
Elise e urmarita de politia franceza pentru ca duce cu ea secretul barbatului de care e indragostita si care e cautat in gaura de sarpe pentru c-a furat multi bani de la un mafiot.

Turistul 2010

Frank e un profesor de matematica dintr-un gimnaziu cu un trecut banal.
Calatoresc amandoi in acelasi tren iar de aici incepe o adevarata urmarire care pune in joc libertatea barbatului si viata femeii. Elise actionand dupa instructiunile lui Alexander il atrage pe Frank in cursa lasand impresia ca el ar fi cel cautat.
Dupa o noapte cu Elise viata profesorului atarna de vointa celor interesati de bani, iar jocul de-a soarecele si pisica tine pana aproape de final, cei doi intre timp indragostiti unul de celalalt se scot reciproc din situatii limita.
Deznodamantul povestii arata ca Frank nu e chiar un personaj intamplator, iar povestea lui de dragoste cu frumoasa femeie nu e chiar un foc de paie.
Pentru o ora si ceva de plimbare pe canalele Veneteiei sau in cafenelele Parisului merita sa-ti arunci un ochi pe ecran. Alta recomandare demna de notat n-am, prestatia celor doi si nici intamplarile nu ma ajuta foarte tare, dupa cum v-am spus, e un film usor, de baut cu apa.

Sursa foto cinemagia.ro

Despre Roxana Trandafir 779 de articole
Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Prima zi de fericire

Fericirea in cuplu nu e deloc o intamplare. Mi-e greu sa ma concentrez, sunt usor obosita. Am ales sa-i scriu...

Închide