Turistul 2010

Turistul 2010

Turistul 2010, In distributie Angelina si Deep, suficient sa stii asta si sa vrei sa vezi filmul. Te duci si-l vezi si? Si te intorci acasa ca si cum ai fi baut un suc cu prietenii pe teresa, pelicula prezinta o poveste la fel de usoara.
Elise e urmarita de politia franceza pentru ca duce cu ea secretul barbatului de care e indragostita si care e cautat in gaura de sarpe pentru c-a furat multi bani de la un mafiot.

Frank e un profesor de matematica dintr-un gimnaziu cu un trecut banal.
Calatoresc amandoi in acelasi tren iar de aici incepe o adevarata urmarire care pune in joc libertatea barbatului si viata femeii. Elise actionand dupa instructiunile lui Alexander il atrage pe Frank in cursa lasand impresia ca el ar fi cel cautat.


Dupa o noapte cu Elise viata profesorului atarna de vointa celor interesati de bani, iar jocul de-a soarecele si pisica tine pana aproape de final, cei doi intre timp indragostiti unul de celalalt se scot reciproc din situatii limita.
Deznodamantul povestii arata ca Frank nu e chiar un personaj intamplator, iar povestea lui de dragoste cu frumoasa femeie nu e chiar un foc de paie.
Pentru o ora si ceva de plimbare pe canalele Veneteiei sau in cafenelele Parisului merita sa-ti arunci un ochi pe ecran. Alta recomandare demna de notat n-am, prestatia celor doi si nici intamplarile nu ma ajuta foarte tare, dupa cum v-am spus, e un film usor, de baut cu apa.
Mie nu mi-a placut si pentru ca pe umerii a doi oameni importanti ai cinematografiei se pun pentru recunostere internationale lucruri atat de simple si de nepotrivite cu talentul lor.
Nu am inteles de ce se obtin succese usor, de ce se cauta, dar ar fi mai bine sa nu ma intreb pentru a fi fericita, pot sa aleg ce vad.

Sursa foto cinemagia.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: