Batranii perversi si asteptarile lor

Batranii perversi si asteptarile lor

Batranii perversi si nemultumirile mele timpurii
Inca din copilarie am fost obisnuita cu discutiile aluzive si cu tenta sexuala ale bunicilor mei si nici reactia de aseara a batranei nu ma surprindea daca nu era (din punctul meu de vedere) total deplasata.
Sa va povestesc ce s-a intamplat.

Si batranii perversi sunt peste tot

Una dintre vecine e la spital iar aseara i-am facut amandoua o vizita pentru a o mai indeparta de gandul interventiei ce o asteapta luni. Cand am ajuns era cu asistenta care-i lua tensiunea si am ramas sa asteptam.
Nu dureaza mult si femeia in alb pleaca, dar langa vecina isi lasa borcanasul cu termometre. Batrana mea ia borcanasul si iese pe usa ca sa i-l inapoieze. Dupa 5 minute se intoarce toata rosie si cu un zambet pe fata.Se aseaza langa mine si nu mica imi fu surpriza cand, in gura mare, zise:
– Il vazui pe unul gol pusca-cuvintele gol pusca sunt ale mele-ale ei erau mult mai urate.
M-am facut mica de rusine. Celelalte femei insa se impartisera in doua tabere, unele erau curioase de dimensiunile barbatului si altele, putin mai pudice ca mine, se multumeau sa o priveasca dezaprobator.
Toata viata am auzit cum generatia trecuta de a doua tinerete apostrofeaza pe cea tanara cand vine vorba de raporturi sexuale, de conduita, lascivitate, gesturi, atitudini, dar niciodata nu i-am auzit pe batrani spunand: “lasa, nici noi nu suntem mai buni!” si sunt chiar mai rau.
Nu varsta te face mai intelept, ci inteleciunea, nu anii iti aduc respectul, ci respuctul ti-l castigi. Nu exista o ierhie in functie de momentul in care ne-am nascut pentru a defini rolul pe care il avem in societate.
Exista doar autoeducatie, respect si bun simt, batranii perversi isi au loc in orice ierarhie.
Cad de-a dreptul in dizgratie. Inca mai simt gustul amar dupa seara trecuta, eu cu batrana in vizita la spital, sau unde-i posibila goliciunea, nu mai merg.
Vă invit să vă abonați la postări și pe noua pagina de Facebook pentru a ne antrena la discuții zilnice.

batranii perversi
sursa foto

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: