autocorect
08Jun

Scriu Corect cu AutoCorect

Reading Time: 2 minutes

Scriu Corect cu AutoCorect. Nu sunt eu scriitoare de jurnal demult si n-am nici notorietatea unor jurnalistii mai mari decat mine, dar imi permit sa vorbesc despre o aplicatie utila cu care de cateva saptamani scriu romaneste.
Minunea asta se numeste AutoCorect si face aproape totul dupa cateva click-uri, cum ar fi:

Punctuatia-o sa adauge toate semnele uitate de tine, o sa scrie cu majuscule la fiecare inceput de fraza, o sa scoata spatii si o sa le adauge exact acolo unde trebuie, o sa stearga punctele de suspensie in plus.Pe scurt, o actiune meticuloasa, care, tie iti poate scapa.

Diacriticele adauga si/sau scoate semnele grafice cu valoare speciala.

Ortografie aplica toate regulile de scriere corecta a limbii si: gaseste cuvintele lipite, literele inversate, diacritice inlocuite gresit cu litera corespunzatoare, litera scrisa in plus sau in minus, cuvintele cu apostrof.

Nu mai vorbesc de toate functiile Word pe care le-am gasit aici,pentru ca, ele sunt deja uzitate.

Scriu Corect cu AutoCorect.

Tin mult la limba romana si fac uz de ea nu pentru ca as fi vreo nationalista, ci pentru ca e forma mea de respect fata de limba si literatura roamna, fata de Tara mea, caci limba e piatra identitara de neclintit.

Este in sinea mea o adanca recunostinta ca m-am nascut pe meleagurile astea, nu stiu cum sa definesc sentimentul, e unul de apartenenta legat strans de cel de mandrie. Si de fiecare cand scriu romaneste ma simt linistita, implinita cu gandul ca mai simt autentic si sunt recunoscatoare profesoarei de roamna, care, desi imbatranise iubea limba asta profund si ne-a transmis si noua iubirea asta adanca.

Aplicatia asta tine la limba romana la fel ca si mine.

O aplicatie zic,folositoare,pentru niste texte curate si un aspect frumos al paginii,daca vrei sa o incerci si tu poti sa o descarci de aici.

 

autocorect

***Va astept si pe actuala pagina de facebook pentru postari zilnice.

Sursa foto internet

 
Please follow and like us:
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *