Cu inima facuta zdrente

Cu inima facuta zdrente. Tremur de spaima, de nervi, de nerabdare. Azi am fost incercata grozav.

Cum e sa simti ca viata unei fiinte dragi ca lumina ochilor iti scapa printre degete? O vezi zbatandu-se, o auzi tipand de durere si nu poti face nimic pentru ca nu-ti intra papucii in picioare sa alergi la veterinar?
Iubesc animalele din adancul sufletului, dar pe el mai presus de orice sentiment si ratiune, dragostea si legatura noastra dureaza de mai bine de sapte ani si absolut nimic nu il poate inlocui.
Veti spune si voi asemeni prietenelor mei „esti nebuna, e un perus, iti cumperi altul si gata!”, nu ma straduiesc sa va fac sa credeti contrariul, spun doar ca plang in hohote si astept sa sune telefonul si dincolo sa fie de la clinica pentru animale cu o veste, orice veste.
Pagina asta am deschis-o de 20 de minute si nu sunt in stare sa scriu 5 cuvinte fara sa umplu un servetel.
El e pentru mine ragazul dintre doua clipe, sfetnicul meu, ascultatorul meu, cititorul meu, iubitul meu nepereche, intruchiparea gingasiei, intensitatea unei sinceritati, zambetul, linistea, impacarea, inspiratia, grija si fericirea zilnica.
Poate ati mai vazut perusi, dar perusul meu sta langa mine cand plang, ma asculta citind povesti, eseuri, imi stie ofurile si imi mangaie obrazul, isi deschide usitele singur doar ca sa vina la mine si nu mananca zile la rand daca sunt plecata,
Deosebeste culorile, iubeste caini si le sta in spinare, canta la parfumuri si se aseaza pe peria de dinti. Nu face mizerie, nu roade decat osul de sepie, nu e guraliv, e doar rasfatat si plin de viata.
Dupa o zi intreaga de joaca imi adoarme la san, iar eu pentru a pastra toate astea azi parea ca nu pot face nimic, Urasc Neputinta!
sursa foto Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *