De ce as extermina femeile barfitoare

De ce as extermina femeile barfitoare. Am primit cadouri, multe frumoase, utile, dorite, nesperate, printre ele si-un tablou cu un peisaj de septembrie, toamna fiind, n-am stat pe ganduri si l-am atarnat nu foarte sus deasupra patului meu. Ieri m-a vizitat vecina inspector cu flori.
Aceasta femeie nu doar ca masoara locuinta cu ochi ageri, dar nici nu-si tine constatarile pentru ea, asa si ieri cand i-a cazut sub nas tabloul meu.
– De ce l-ai pus asa de jos? Nu-i fain asa..
-!?..
– Trebuia sa bati cuiul mai sus asa strici fata peretelui.
– Nu mi se pare… Asa am simtit sa-l pun, cine are o problema cu asta?
Ea se pare ca are, acum o sa afle si tanti cu cateii, si vecina in scaun cu rotile, si tatal celei de la 3 si toata lumea. Nu e prima data. Acest gen de persoane ma scot din sarite si le-as umple gura cu rumegus i le-as arde pe rug, astea-s adevaratele vrajitoare.
Cui ii pasa unde sta in camera mea un tablou? In ce calitate, in afara de cea de inspector, isi manifesta asta impresiile? De ce trebuie sa dau socoteala pentru ceva ce am facut in intimitate? Cine sunt vecinii sa-si dea cu parerea dincolo de spatiul lor?
Nu conteaza decat ca mie mi-a placut sa-l vad acolo langa mine, jos, ca sa pot vedea in detaliu copacii aceia tristi, padurea plouata, toamna printre frunze, dar nimeni nu a luat in seama dorinta mea. Estetica era ceea ce prima, dar dupa gustul cui.
O data am indraznit sa  ma revolt si sigur din cauza asta s-au simtit indreptatite sa imi invadeze spatiul si sa ma critice. Sa ma umileasca so sa ma arate cu degetul pentru ceva ce nu am facut si tocmai de aceea am decis sa le scriu un articol.
Asta-i tema de discutie, astept si alti nemultumiti.
sursa foto internet.

Share

One thought on “De ce as extermina femeile barfitoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: