Citate din Gertrud, Herman Hesse

Citate din Gertrud, Herman Hesse

Citate din Gertrud, Herman Hesse . „La urma urmelor, este o nechibzuinta sa-ti pese mai mult de fericire decat de nefericire.”

„Soarta mea launtrica a fost opera mea a carei dulceata sau amaraciune mi se cuvine si pentru care gandesc sa-mi iau toata rasplata.”

„Si cum pot sa dojenesc pe cineva sau sa mangai, cand eu cu toata binevointa, n-am reusit sa fac din viata mea un cantec, o muzica pura.”

„Biblia este o buna cale spre cunoastere, dar nu este cunoasterea insasi.”

„Un artist trebuie sa fie nefericit in viata. Cand deschide traiasta, inauntru sa gaseasca doar perle”

 

Sursa foto 

Despre Roxana Trandafir 779 de articole
Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

5 comentarii publicate

  1. Super autor – din punctul meu de vedere, desi am citit doar “Lupul de stepa” (care mi-a placut foarte mult), “Siddhartha” si “Jocul cu margele de sticla” (carte pe care vag mi-o amintesc).
    Minunata saptamana sa iti fie!

  2. Multumesc de recomandare. Pentru ca Diana a scris ceva despre „Lupul de stepa” îmi spune ceva acest autor dar trebuie sa-mi reînprospatez memoria! 🙂
    Iti doresc o saptamana frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
mainile umflate tare
Mi-s mainile umflate tare

Mi-s mainile umflate tare. Cuvintele ies greu din ele,bag seama s-au suparat butoanele pe mine ,pana facem armistitiu e musai...

Închide