Acasa » Trecuta mea iubire, vesnica mea iubire

Trecuta mea iubire, vesnica mea iubire

Trecuta mea iubire, vesnica mea iubire, Toamna. Iubesc toamanaPrin crapatura geamului in dimineata asta isi facuse loc un aer melancolic. Aducea cu el timpuri indepartate, uitate, desprinse parca din valul norilor ce isi faceau tranzitul pe deasupra.

Trecuta mea iubire, vesnica mea iubire. Intotdeauna am sa iubesc toamna.

Am privit pe geam apoi…l- am deschis larg si-am cuprins racoarea in brate. M-am simtit patrunsa de viata boema ce-mi lipsea pana azi atat de mult. M-am simtit libera sa caut in mine bucatica de intregire. M-am simtit la fel de timida ca si adierea care ma invelea. Acum pot sa inchid ochii si sa tac fara ca tacerea sa se sparga de zgomotul verii. I-am deschis si-am vazut cu oamenii isi ducea pasii spre indatoririle zilnice ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic. Am vazut pasari ce strabateau orizontul alergand dupa nori, dar cand m-am intalnit cu soarele am inteles ca nu doar mie mi se intampla sa simt schimbarea. O pala usoara aurie acoperea copacii mangaindu-i, atingea ferestrele doar in treacat ca sa nu trezeasca pe nimeni, plutea pe deasupra privirilor fara sa mai supere pe nimeni iar vantul delicat impletindu-se in raze timide anunta impreuna cu el, intr-un glas toamna.
iubesc toamna pentru ca ma face sa imi fie dor. Pentru ca e blanda. Iubesc toamna pentru ca e buna si stie sa aculte. Ea stie sa taca su sa ingane ganduri pierdure in iuresul verii. Iubesc toamna pentru ca e cea mai sublima si mai sensibila frumusete a naturii. Pe ca e o adiere. O mangaiere. Toamna imi aminteste de mama si de tot ce nu mai am. Mi-ar placea sa aduc pe lume un copil toamna, As vrea ca in inima lui sa fie acea nostalgie, acel calm desavarsit, acea lumina difuza, acel ceva atat de aparte care e darul desavarsirii.
Pana sa vina copilul o sa iubesc intotdeauna toamna.
 
sursa foto internet

Tags:

1 thought on “Trecuta mea iubire, vesnica mea iubire”

  1. Pingback: Cu gratie si eleganta, toamna - Roxana Trandafir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *