Frumoasa si Bestia (ecranizare)

Frumoasa si Bestia (ecranizare)

Frumoasa si bestia 1998  Imi plac povestile vechi de cand lumea, imi plac romantele de atunci, imi place simplitatea si naturaletea pentru ca au o frumusete unica.

De cate ori mi se face dor de copilarie ma trezesc lacrimand in fata unui Desen sau a unui Film animat si toata nostalgia trecutului ma poarta departe spre alte porti.

Un film de asta natura pe care nu l-am vazut niciodata cap coada pana acum, dar care nu ma facut sa plang este Frumoasa si bestia in ecranizarea din `91.
Entuziasmul si veselia din momentul debutului vizionarii sau topit o data cu noutatile pe care le-a aducea.
Frumoasa nu era fica unui negustor, ci a unui inventator, nu avea surori si mai era si curtata si de un “print” submediocru si impaunat ca un curcan.

Monstrul se dovedeste a fi rau cu tatal ei atunci cand il gazduieste, iara cea mai mare absenta este gradina cu trandafiri.

Am inteles adaptarea, dar cu mintea si inima cautam povestea asa cum o stiam. Nu-mi sunt pe plac schimbarile fundamentalele pe o marginea unei idei geniala, asa cum nu prea accept nici preluarile in muzica.
Partea buna e inserarea unor lucruri personificate a caror rol e sa antreneze actiunea.
Una peste alta nu m-am plictisit vreme de o ora si jumatate iara la final am ramas prietena cu o cescuta baietel a carui curiozitate ma facea mereu sa zambesc. A meritat.

sursa foto internet

 

Despre Roxana Trandafir 763 de articole

Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Asteptarile imi provoaca dese conulsii de constiinta

Asteptarile imi provoaca dese conulsii de constiinta. In viata mea asteptarile au fost viitoruri fade ale unor false sperante. Niciodata nu...

Închide