Intrare cu viza la Biblioteca

Intrare cu viza la Biblioteca.  Anul asta a adus o regula noua pe la filialele devene ale bibliotecilor, aceea de a stampila pe cartonasul numit Fisa fiecare cititor. Daca ne vizam buletinele, trimiterile, scrisorile, pana si hartiile igienice, de ce nu ne-am viza si asta?

Intrare cu viza si la Biblioteca

Am luat carti si m-am dus la biblioteca mama fara prea multe ale comentarii desi numai de un drum atat de lung nu avea nevoie.Ca si mine multi altii: Lumea inca mai citeste lucru de apreciat. Am primit viza si m-am intors la filiala 1 de unde abia atunci era legal sa-mi ridic pachetul cu titlurile cerute.

Daca vreau fiu in legalitate si la filiala din capatul orasului, unde am fisa de asemenea, v-a trebui sa repet acelasi traseu pana la centru. Dar cati vor face la fel?

Putini si-asa ii calca pragul pentru ca putin mai stiu ca acolo este o biblioteca, putini mai stiu ca bibliotecara rupe orasul in doua ca sa ajunga la munca foarte devreme, putin mai stiu ca isi facea in mod automat niste cititori pentru a atinge norma si a primi salariul, putini mai stiu ca asta-i ultimul an inainte de pensionare si ca se straduieste din rasputeri cu cei pe care ii cunoaste sa-si acopere indatoririle pentru care e controlata la sange… putini, dar cui ii pasa?
foto

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: