Doctorul Fantoma nu-i o gluma proasta

Doctorul Fantoma nu-i o gluma proasta Rabdarea mea indelung incercata a incetat sa mai astepte, i-a spus creierului sa gaseasca solutii pentru a se vedea cu 07indiferent de consecinte.
Creierul a cazut pe ganduri si dupa ce a anulat toate posibilitatile darii in urmarire internationala, apelarii la un spiritist sau protestarii pe nemancate in fata institutiei a rugat picioarele sa se deplaseze pana la posibilul loc de intalnire, gura sa fie stapana pe vorbele enuntate si mainile sa fie gata sa doboare toate usile inchise… pentru ca alta rezolvare nu era.

Doctorul Fantoma nu-i o gluma proasta.

Si-am pornit la drum, in incinta spitalului policlinic vraiste, in locul fisierului se renoveaza, duduiele de la relatii cu publicul erau ingramadite intr-o baraca sufocanta si neaerisita de unde un glas mi-a spus ca probabil l-a centrala nu au chef sa raspunda, iar doctorul invizibil e de sine statator si bantuie pe la interne.
Cu informatia ma inarmez si plec in cealalta cladire la etajul indicat. Frumos, curat si cald locul imi pare prea uman pentru o fantoma… incep sa caut hematologia. Nici pomeneala.Pe o usa scria 219, un numar si gata.Bat. Mi se deschide.
Un om trecut de prima tinerete se intretinea cu o colega, banuiesc ca-i invizibilul meu si repede ii caut cu privirea asistenta.
O femeie zambitoare si amabila imi ia trimiterea si scrie ceva intr-un caietoi.
“Marti la 8-8.30 cu aceasta trimitere si buletinul de analize recent va prezentati la usa. Nu exista bon de ordine si nu se respecta regula primului sosit.”
Prin urmare marti va trebui sa ma intorc cu capul plecat la rabdare si sa-i explic ca notiunea de “putin” va fi reinointa in dex dupa acea incercare…
Asta se intampla cand sistemele romanesti functioneaza dupa voia intamplari si cand visul civilizatiei apartine celor socotiti nebuni.
sursa foto 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: