scrisoare catre mama
19Jan

Scrisoarea a doua catre mama

Reading Time: 2 minutes

Scrisoare către mama. Prima scrisoare era o pledoarie a trecutului pierdut, scrisoarea asta va fi mai degrabă o radiografie a prezentului. Sper să fi foarte mândră de ceea ce-ţi voi arăta cu cuvintele mele

Anul trecut a fost pentru mine unul crucial, cu suişuri şi coborâşuri, cu drame şi dezamăgiri crunte, dar şi cu bucurii nemăsurate, tuturor a trebuit să le dovedesc că sunt în stare să le duc şi mie să-mi arăt, totodată că, ştiu să le fac faţă.
Mi-am amintit ce îmi spuneai despre oamenii laşi atunci când înainte-mi era un unul ce nu ştia să-şi asume ce făcuse cu câteva minute mai devreme şi încercă din răsputeri să mă convingă că vina poate-i chiar a mea. Din ziua aceea mi-am impus să fac din scepticism un mod de socializare.
Am descoperit că timpul poate curge în favoarea mea abia după ce ce nu mi-am mai văzut capul dintr-un maldăr de treburi. A fost momentul când am început să-l organizez.
Dezamăgirile cele mai crunte m-au învăţat să am grijă de banii mei, mai ştii deviza ta?” Banii mei sunt ai mei şi doar ai mei.” Aplicând-o mi-am făcut singura carduri despre care eu şi doar eu am cunoştinţă.
Sănătatea costa şi e cea mai scumpă, am realizat şi asta, mama. Mult am strâns din dinţi şi am răbdat ca să mă pot folosi de mine în întreg aşa cum o pot face azi.
Nu-ţi plăcea să mă vezi visând când venea vorba de viitor, îl mai visez şi acum că pe o lume de poveste, o lume ideală, însă nu înainte de a o testa pe cea de lângă mine.
Mi-ai spus că Egoismul nu-i doar o latură negativă a personalitatii-aveai dreptate, de când îmi pasă întâi de ceea ce sunt m-am împăcat cu mine.
Ai dat la o parte fiecare urmă de ranchiună ce mă însoţea în naivitatea copilărie cu gândul de-a mă face un om liber, am reuşit să fiu când am reuşit să iert şi cel mai mare rău ce mi s-a făcut până azi.

Scrisoarea a doua către mama
Despre cum să iubesc nu mi-ai spus niciodată nimic, dar acum ştiu că dincolo de egoismul dragostei există întotdeauna un loc rezervat schimbării.

E o zi tristă, eu sunt tristă când îţi scriu, nu încerc să schimb starea asta, o să trag de pe urmă-i cândva o concluzie, încerc să păstrez spatele drept şi pasul întins şi vreau să ştii că oriunde ajung mereu mi se face dor de tine. Scrisoare catre mama

Vă invit să va abonați la postări și pe noua pagina de Facebook pentru a ne atrena la discuții zilnice.

scrisoare catre mama

Please follow and like us:
Pin Share

5 thoughts on “Scrisoarea a doua catre mama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *