barbati materialisti
26Jan

Si barbatii iubesc pentru bani, ati intalnit barbati materialisti?

Reading Time: 2 minutes

Si barbatii iubesc pentru bani. Pato, făcea referire la femeile materialiste, dar e timpul sa vorbim despre barbati materialisti. Nu neg acest fapt, ca noi suntem mai materialiste e din spiritul nostru matern această trăsătură. Vrem Să avem cât mai mult încât să considerăm că am realizat un confort material, dar nu despre femei vreau să scriu.ci despre bărbaţii, pentru că şi ei iubesc din inimă… banii.

Barbati materialisti, ce cred despre ei?

Vorbeam aici cu fetele despre nişte reguli de aur pentru că o relaţie să funcţioneze, una dintre ele era stabilirea echilibrată a cheltuielilor comune.
Mi s-a întâmplat, remarcaţi reflexivul acestei afirmaţii, să întâlnesc un om care venea la mine doar dacă obţinea un profit. Acest tip de barbati materialisti nu au scrupule.
Întâi drumurile, apoi ieşirile în oraş, deplasările pe drumuri mai lungi, cinele şi chiar cadourile.
Să o luăm pe rând. Încă dinainte de a porni spre mine evidenţia că nu are bani de drum, bineînţeles, dorindu-mi să vină îi spuneam că achit eu.
Dacă ne suiam într-un mijloc de locomoţie tot eu plăteam şoferului. Mai întâi ca să nu-l supun unor cheltuieli suplimentare, apoi pentru că el “nu mai avea chior în buzunar.”
În oraş la un suc nota de plată trecea mai des prin mâna mea decât prin mâna lui.
În preajma ocaziilor inventa o scuză, găsea un lucru de reparat pentru care neapărată avea nevoie de bani şi de la mine, dar erau doar ca să-mi cumpere câte ceva. Când nu i-am mai dat nu am primit nici un cadou.
Eu îi făceam ori de câte ori găseam de cuviinţă să-l surprind. Cel mai mult m-a durut că la aniversarea mea nu mi-a adus nici măcar o floare.
Tupeul a atins cote maxime atunci când mi-a cerut să scot bani din cont pentru al ajuta la cumpărarea unei noi centrale. Nu am făcut-o şi a urmat un scandal.

Să trecem şi la împrumutatul de diverse şi la reparatul de lucruri.

I-am împrumutat de la cărţi, fulare, bormaşini la agrafe de păr, nu ştiu pentru cine, poate pentru cealaltă.
I-a crăpat windowsul lui şi prietenei fratelui lui, a venit cu laptopurile în geanta ca să le repare chipurile aici. Am pus de la mine bani pentru a finaliza un specialist treaba şi nu am mai primit sumele întregi, ci o caserolă cu ardei umpluţi.
O să râdeţi, dar îmi ignoram toate simţurile raţiunii şi mă minţeam frumos acceptând mizeriile astea. Nu sunt doar naivă, de acord, sunt proastă de-a binelea.
Bărbatul ăsta era un escroc sentimental care ştia să-şi susţină teatrul cu minciuni bine studiate, din păcate nu doar eu am fost ţinta lui, ci şi multe altele înaintea mea.
Feriţi-vă fetelor pe cât puteţi de aşa escroci, aşa întreţinuţi, aşa cocote masculine… sau cum vreţi să le spuneţi numai bărbaţi nu.

 

Vă invit să va abonați la postări și pe noua pagina de Facebook pentru a ne atrena la discuții zilnice.

 

barbati materialisti

sursa foto

Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “Si barbatii iubesc pentru bani, ati intalnit barbati materialisti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *