Meet the Robinsons 2007

Meet the Robinsons 2007. Asta a fost primul şi din păcate singurul film pe care l-am văzut anul ăsta, ce-i drept o dată cu concluzia asta m-am hotărât să recuperez serios.Se poate că într-o lună să văd 22 de filme şi în cea care urmează să nu văd decât unul? Iată că da.

Meet the Robinsons 2007

Acest Meet the Robinsons a fost a treia producţie Disney după Frumoasa şi Bestia şi Winnie the Pooh de la care aşteptam altceva, dar presupun că-i greu să menţii standardele dacă stacheta e deja ridicată foarte sus.

Pe scurt povestea e una despre greşelile care ar putea costa foarte mult dacă nu există nici o încercare de remediere asupra lor.

Lewis, un băieţel megainteligent cu o mulţime de proiecte şi brevete de inventator trăieşte într-un orfelinat şi pentru că, datorită ciudatelor lui idei nici o familie nu-l adopta, el inventează într-o noapte Scannerul de memorie cu care ar putea să se întoarcă în timp şi să-şi întâlnească mama. Această nouă invenţie este apreciată la salonul de inventica, dar dintr-o neatenţie îi este furată de Bowler Hat Guy şi de Doris, o pălărie inteligenta.

Se întâmplă, însă că la salon să fie prezent şi Wilbur Robinson care îi propune o călătorie în timp pentru a salva viitorul.

Călătoria cu pricina îl pune pe Lewis în situaţia de a repara o greşeală prin fabricarea unei maşini a timpului ce fusese furată dintr-o neatenţie a lui Wilbur. Micul inventator vede un adevărat imperiu construit de tatăl lui Willbur care fusese numit şi părintele viitorul şi tânjeşte după o astfel de titulatura, dar, totodată, vede şi ce nefericiri poate aduce invenţia pălăriei deştepte care să suplinească majoritatea activităţilor omului.

De fapt este o răzvrătire a răului care vrea să domine o lume perfectă creată de părinte al viitorului, doar pentru că la un moment dat această invenţie credea că poate fi sieşi suficientă.

În linii mari un film drăguţ care îndeamnă la meditaţie, dar care mi-aş fi dorit să nu fie difuzat în varianta dublată în limba romană.

sursa foto http://ultraimg.com/

Despre Roxana Trandafir 763 de articole

Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Cu consideratie despre o Doamna doctor neurolog

Cum am vizitat spitalele destul de des nu este o plăcere să mă întorc la ele excepţia fiind, însă controlul...

Închide