if only 2004

If Only 2004

If Only 2004.. of. Deşi au trecut şapte ani de la lansarea lui eu l-am văzut pentru prima oară la finele lui 2011, dar mi-a rămas atât de bine înfiptă în memorie ideea după care-i realizat încât am început să caut altele după aceeaşi matrice.

El, un tânăr om de afaceri, ea o îndrăgită cântăreaţă au o poveste frumoasă de dragoste până când aceasta intră în rutină zilnic a muncilor diferite.

Nodul sentimental pare că se desface fiecare trăieşte viaţa separat ratând să fie împreună în cele mai importante momente. Într-o noapte, Ian are un vis care îi va schimba cu totul viaţa, visează că îşi pierde iubita într-un accident.

Asta îl face să se gândească mai bine la dragostea pe care i-o poartă Samanthei şi să remedieze ce stricase absenţa lui la cele mai importante evenimente alte cântăreţei.

Ba mai mult, după un mare concert pe care ea îl susţine, Ian o duce la ţara unde iubirea pare să renască din propria cenuşă, tocmai pentru că amândoi au ocazia să se gândească la ceea ce simt.

Visul avut este, însă o premoniţie urmările lui fiind cu totul neaşteptate. Viaţa nu o ia de la capăt, trebuie să ştii cum să preţuieşti fiecare clipă pe care o ai.

Un film sensibil, profund, romantic, numai bun pentru fiecare pereche de îndrăgostiţi.

Şi If only se încadrează în această categorie de filme comercială, cu o idee minunată, dar cu o tentă uşoară, bagatelizata parcă şi dusă uşor în zona aceea a filmelor uşor accesibile. Mie una îmi plac filmele care mă provoacă, ce mă ţin cu inima la gură, asupra cărora mă mai gândesc după ce s-au terminat. Acelea pe care vreau cu nerăbdare să le văd. If only 2004 din păcate nu mi-a mişcat niciun fir de păr. O să evit astfel de pelicule ca să nu mă mai plictisesc de moarte.

if only 2004

sursa foto net

Despre Roxana Trandafir 763 de articole

Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Caut un ortoped bun

Ştie cineva unde îl pot găsi? Aici la mine nu se găseşte profesionalismul şi eficientă de care am nevoie. Aici...

Închide