Amintire hazlie cu păduchi

Rate this post

Astăzi în jur se vorbea despre păduchi şi purici, probabil cineva avea de suferit de pe urmă acelor insecte şi povestea cu năduf despre încercarea de-a le îndepărta prin deparazitare.

În anii copilăriei şi eu am trecut prin deparazitări, dar acum vreau să scriu doar o istorie hazlie pe care au provocat-o păduchii din părul meu.

 

Amintire hazlie cu păduchi

Eram în clasa a-V-a şi mă întorsesem după prima săptămână de şcoală plină de păduchi. Mama mă spăla, mă dădu cu petrol, ba chiar a doua zi mă şi tunse foarte scurt ca să scap de gângănii, dar… a doua zi avea pe când îşi bea cafeaua şi dete întâmplător cu mâna prin păr îi căzu pe masă cu picioarele în sus o zburătoare.Se duse se spală, se dete cu petrol şi se înveli cu un batic, eu îl purtam pe-al meu cu necaz. Seara, iubitul ei din vremea acea veni să ne vadă. Râse cu gura până la urechi de cele două pirate şi rămase peste noapte. Dimineaţa avea şi el în păr picioare.

Fugii să cumpere petrol, nu mai era, se spală, se dete şi el cu de toate şi-şi luă baticul de tortură.
Eram trei piraţi îmbufnaţi ce nu-şi mai vorbeau de supărare că titlul de păduchiosul şef trecea prea repede de la unul la altul.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: