Iubesc

Între degete frământ cuvintele fără să le pot da formă,îmi vin atâtea pe buze,dar nu reușesc să articulez decât un verb :”iubesc”.

 

Iubesc ca și cum nu aș fi iubit până astăzi,iubesc cu intensitate,cu pasiune,cu dorință și nimic în afară iubirii din mine nu îmi mai pare posibil.Trăiesc într-o dimensiune noua necunoscută până acum,o dimensiune în care realitatea se desfășoară după imaginația și sufletul meu.Plutesc într-o reverie conștientă care îmi îmbibă porii cu feicire până la ultimul .

iubesc

Povestea iubirii mele a început într-o seară geroasă de 13 când,un mesaj mail pe mobil mă scoateaa din ritm,desi la început îl ignorasem că să-mi continuu lectura sentimentul că trebuie să îi ofer un răspuns era mult mai acut.

M-am ridicat și am ajuns la taste iar când am când am început să scriu cuvintele au început a curge că și când ar fi fost scrise de la începutul lumii…

De 21 de zile am descoperit că fericirea există și pentru mine, pentru că,îi port legământul pe mână dreaptă.

Revin când imi revin….

Iubesc.

foto

Despre Roxana 718 articole
De profesie mama, mama de rege mic. Sensibila, usor neincrezatoare in sine, dar ferma si consecventa. Cinica. Iubitoare de vise sunt o stare de spirit imperfecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Răsfăţul de acasă

Răsfăţul de acasă. Drumul spre casă e lung şi greu, dar cum ajung să-l fac rar nici că nu-i prea...

Închide