Dragele mele carti

Dragele mele carti… Carmen mi-a lasat o leapsa cu si despre carti. Am vazut-o si chiar daca scriu mai rar dintr-un motiv intemeiat, imi pregatesc mutarea in casa iubitului, nu inseamna ca nu-i raspund.

  1. Ce carti ai citit anul trecut? Un numar rezonabil luand in considerare stresul prin care am trecut. Cel mai mult m-a incantat, insa literatura rusa.

  2. Ce carte citesti in acest moment? Emma de Jane Austen.

  3. Ce carti vei citi in acest an? Tot ce imi va cadea in mana. Fara nici o ezitare, anul asta va fi dedicat lecturii.

  4. Care este cartea preferata? Doar una, de ce una? Numele trandafirului, Zorba Grecul, Mandrie si prejudecata, Cu usile inchise, La rascruce de vanturi, Pe aripile vantului, Porterul lui Dorian Gray, Numele meu a fost Iuda, Prins, Ochii Maicii Domnului,…s.a.m.d.

  5. Care carte ti s-a parut mai putin interesanta? De veghe in lanul de secara.

  6. Care este melodia care iti creaza o atmosfera relaxanta atunci cand citesti? NU pot sa ascult muzica si sa si citesc.

  7. Esti pasionata de jocurile pe calculator? Daca da care e jocul preferat? Nu as putea sa spun ca-i o pasiune, dar pana mai demult jucasem Farmerama.

  8. Care este filmul tau preferat? Iar unul? Pianistul, Nasul, Mr Nobody, Parfum de femeie, Cititorul, Nunta in Basarabia, Hable con Ella, Casablanca… Pasarea span, Tacerea mielor…

9 Ai da bani pe o carte interesanta sau pe o trusa de farduri? Dupa cum am spus aici nu ma fardez, deci aleg sa cumpar cartea.

Dragele mele carti…

Dau intrebarile astea catre: Gabriela, Andreea. Mihai, Oama de Tinichea si Diana.1 thought on “Dragele mele carti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *