The vow 2012

The vow 2012

Am văzut este singura pagină care sporeşte de câteva săptămâni. Încă umblu cu picioarele în aer şi ca să mu vă plictisesc prea mult cu scânteile am să vă vorbesc zilnic despre un film.
O să încep cu cele proaste ca să ştiţi ce evitaţi.

The vow 2012, este din această categorie pentru că nu reuşeşte să-şi depăşească monotonia. O poveste inspirată dintru caz real care îşi propune să arate că dragostea înseamnă al accepta pe celălalt aşa cum e.

 
 

Channing Tatum (Dear John) este Leo un soţ iubitor care vrând să îşi respecte jurământul făcut soţiei la căsătorie încearcă să o ajute să-şi recapete memoria. Paige suferă de amnezie temporară, o parte din memoria ei recentă fiind ştearsă în urma unui accident rutier.

Cu toate strădaniile tânărului şi grijuliului soţ relaţia nu mai este că înainte, datorită intervenţiei rudelor ei care încearcă din răsputeri să întoarcă în favoarea lor situaţia şi să-şi recupereze fiica pierdută din cauza unor neînţelegeri trecute.
Situaţii tensionate, secrete şi manipulări ies la iveală în noua viaţă a lui Peige care nu mai ştie ce să aleagă neregăsindu-se nici în ipostaza de fiica studentă la drept, dar nici în cea de soţie iubitoare.

Ce va alege şi dacă va reuşi iubirea lui Leo să îi amintească de jurămintele de dragoste făcute asta e doar o chestiune de timp.

Scenariul se bazează pe un caz real, dar e atât de slab şi de uniform încât nu îţi trezeşte deloc interesul. Cei doi protagonişti par mai degrabă doi prieteni care au pornit o cameră de filmat în timpul unei discuţii banale şi nicidecum doi îndrăgostiţi ce trec printr-o dramă profundă. Palpitantul lipseşte cu desăvârşire,
 

The wow 2012 este un film din ciclul celor comerciale si proaste.

The vow 2012

 
Sursa foto cinemagia.ro
Despre Roxana Trandafir 763 de articole

Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Dragele mele carti…

Dragele mele carti... Carmen mi-a lasat o leapsa cu si despre carti. Am vazut-o si chiar daca scriu mai rar...

Închide