penelope 2006

Penelope 2006

Penelope 2006.  Am vrut să văd această peliculă pentru că face parte din filmografia lui James Mcavoy şi doar rolul lui mi-a rămas ca amintire frumoasă.
Povestea este uşor fantezistă fără ingredientul special care să o facă unică. O prinţesă modernă, dar condamnată la urâţenie printr-o greşeală ancestrală se îndrăgosteşte de prinţul rebel care are curajul să nu se uite doar la râtul ei de porc.

Tiparul clasic: familia bogată a fete spera să o mărite ca să scape de povară, dar îi limitează contactul cu lumea de teamă respingeri şi a căderii în dizgraţie în fata societăţii simandicoase.

El, un prinţ căzut în mizerie şi patimă jocului de cărţi încearcă să se agaţe de şansa unei recompense uriaşe, dar se îndrăgosteşte de ea aşa cum e. Lucrurile se schimbă doar când Penelope deschide uşa coliviei şi iese în lume iar din acea clipă viaţa i se schimba total. Scenariu slăbuţ. Replicile amuzante şi pasiunea de neoprit a lui James nu sunt decât pete de culoare într-un sterp previzibil.
Filmul nu îşi depăşeşte statul de poveste pentru copii.De urmărit la vârsta adolescenţei.

sursa foto net

Despre Roxana Trandafir 763 de articole

Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
The vow 2012
The vow 2012

Am văzut este singura pagină care sporeşte de câteva săptămâni. Încă umblu cu picioarele în aer şi ca să mu...

Închide