Acasa » Lidl, magazinul unde ne merge bine

Lidl, magazinul unde ne merge bine

  • by

Intotdeauna imi place sa fac cumparaturi de la Lidl, dar acolo am gasit si oameni speciali. Azi ne învârteam pe la standul cu fructe tot poftind, cântărind şi apoi renunţând la ele din pricina banilor puţini.

Era un om ce se învârtea şi el pe acolo şi ne făcu loc spre cântar, aveam de cântărit 3 pere.. erau destul de grele şi scumpe, dar parcă pofta ne era prea mare ca să le dăm drumul.

Ne-am întors la coşul lor, am mai mângâiat şi prunele imense şi injectate, apoi merele şi din nou… perele. Omul dinainte veni şi îmi lăsa în mână 50 de lei ca să cumpărăm ce fructe vrem.
E a doua oară în mai puţin de o săptămână când, la Lidl altcineva ne plăteşte cumpărăturile. Mulţumirile sunt de prisos.

Lidl e magazinul pentru cei asemeni noua, mai sarmani. Cum sa nu facem cumparaturi de la Lidl?

Nu vrem sub nicio formă să inspirăm milă. Nici să pară că am cerşi. Nu cerem nimănui nici măcar o privire. Oamenii rămân impresionaţi de noi, de boala amândurora, de faptul că ne descurcăm, că nu renunţăm, că suntem împreună… nu ştiu, probabil de toate astea şi fiecare după propria lui motivaţie ne priveşte.

Când primim rămânem şi noi impresionaţi, copleşiţi, măguliţi, recunoscători.

Şi cine credeţi că ne da câte ceva? Cei care poartă haine sărace şi au doar câţiva bani în buzunări. Empatia funcţionează de cele mai multe ori în aceste cazuri.
Nu ştiu dacă am reuşit să le mulţumim tuturor aşa cum trebuie, dar cert e că nu îi uităm pe niciunul niciodată.
E important să nu uiţi. E important să spui mulţumesc de fiecare dată sinceri. E important să apreciezi gestul ca atare.
Niciodată să nu ceri mai mult.

Noi nu am cerut, ci doar am mulţumit cu toată inima. De asta cred că şi primim.

Ne place la Lidl şi când nu primim nimic. E pe sufletul nostru, simplu, modest.

Vă invit să va abonați la postări și pe noua pagina de Facebook pentru a ne atrena la discuții zilnice.

cumparaturi de la lidl

sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *