Acasa » Au furat sub ochii mei

Au furat sub ochii mei

Au furat sub ochii mei. Pantelimon, ziua în amiaza mare, ploua mărunt, lumea se mohorâse. Aşteptăm pe cineva în faţa unui Xerox, când, văd doi indivizi nespălaţi şi cu aer de răufăcători care îşi făceau semene în faţa unei dacii verzi aflată nu prea departe de mine.
La un moment dat se tolănesc pe asfalt şi după maşina, am bănuit că se întâmplă ceva, dar mi-a fost teamă să mă apropii. Un căţel mic şi îmbrăcat în vesta roşie veni în fugă şi lătra lângă dacie. Un bărbat trecut de a doua tinereţe venea şi el în urma micului curajos, era proprietarul maşinii.

Descoperind hoţii începu să ţipe şiş a se agite, cei doi se depărtau, însă agale făcându-şi semene între ei. Omul rămase perplex, căţeluşul lătra şi lătra… începu să miroasă a gaz, îi furaseră conductele.

Se strângeau vecinii, trecătorii, degeaba, pungaşii erau departe. De la 112 îi se spunea să se deplaseze spre cea mai apropiată secţie, pentru că, echipaje nu erau în zonă.
Uite aşa, în mijlocul zilei ţi se fură de sub ochii chiar totul, nici oamenii, nici autorităţile nu fac nimic. Singurul ajutor rămâne tot căţelul.
sursa foto
 

11 thoughts on “Au furat sub ochii mei”

  1. Da, au cam fost fugariti din UE si s-au intors in patria lor. Noi si asa ii discriminam, asa ca n-ar fi rau sa se stabileasca definitiv in UE. 🙂
    Cred ca episodul acesta te-a determinat sa fii cu ochii in patru de acum inainte prin Bucuresti..

  2. Aproape ca nu ma mai mira astfel de gesturi. Nu inteleg de unde au atata tupeu… Acum ii inteleg pe cei care hranesc dulaii din parcari. :))

  3. Decat sa faci poza si sa te “scandalizezi” pe net mai bine sunai la 112 si anuntai incidentul; poate asa ajungeau mai repede la locul “crimei”.

  4. Eu pe la Obor am vazut o scena in care unui barbat i se fura din borseta. Tinea borseta la spate, deschisa si vorbea la telefon, neatent. Mi-a fost frica sa zic ceva, cei care il operau erau foarte foarte tuciurii si in jurul lor mai erau cativa confrati. De atunci cand trec prin dreptul magazinului Obor aproape tin geanta la piept.

    1. Zona Oborului e una dintre acelea care te sperie de cum ai pasit inauntru, daca nu esti cu ochii in patru se intampla multe … acolo lumea e in continua miscare, nu stii cine te-a atins ca a si plecat. Iti inteleg atitudinea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *