Au furat sub ochii mei

Au furat sub ochii mei. Pantelimon, ziua în amiaza mare, ploua mărunt, lumea se mohorâse. Aşteptăm pe cineva în faţa unui Xerox, când, văd doi indivizi nespălaţi şi cu aer de răufăcători care îşi făceau semene în faţa unei dacii verzi aflată nu prea departe de mine.

La un moment dat se tolănesc pe asfalt şi după maşina, am bănuit că se întâmplă ceva, dar mi-a fost teamă să mă apropii. Un căţel mic şi îmbrăcat în vesta roşie veni în fugă şi lătra lângă dacie. Un bărbat trecut de a doua tinereţe venea şi el în urma micului curajos, era proprietarul maşinii.

Descoperind hoţii începu să ţipe şiş a se agite, cei doi se depărtau, însă agale făcându-şi semene între ei. Omul rămase perplex, căţeluşul lătra şi lătra… începu să miroasă a gaz, îi furaseră conductele.

Se strângeau vecinii, trecătorii, degeaba, pungaşii erau departe. De la 112 îi se spunea să se deplaseze spre cea mai apropiată secţie, pentru că, echipaje nu erau în zonă.

Uite aşa, în mijlocul zilei ţi se fură de sub ochii chiar totul, nici oamenii, nici autorităţile nu fac nimic. Singurul ajutor rămâne tot căţelul.

sursa foto

 11 thoughts on “Au furat sub ochii mei”

Lasă un răspuns