barza gold
18Mar

Si Barza Gold a venit… cu cosul gol

Reading Time: 2 minutes

Si Barza Gold a venit… cu cosul gol Va spuneam daunezi ca urmeaza sa fac un test,cel mai important, pentru ca, putea sa-mi aduca cea mai buna veste intre toate.

Dimineata, cu emotia in gat si sufletul strans am plecat la farmacie. O doamna draguta imi prezenta toate cele trei teste de sarcina pe care le avea de la 5 la 12 lei. Dupa ce ne-am sfatuit, am ales calea de mijloc, Barza Gold, pe masura bugetului.

De acolo la cumparaturi, dar gandul imi era la burtica. Cu plasele pline si aproape impiedicandu-ma am ajuns acasa. Emotia crestea. Citesc prospectul, vad ca-mi trebuie un recipient curat,panica… caut si gasesc unul. Desfac ambalajul si vad un betisor inautru, ma asteptam sa fie mai masiv, mai dur, dar nu, statea sa mi se rupa intre degete. Plec la baie si imi simt inima din nou in gat.

Mainile imi erau de plastilina ca si cand as fi fost surprinsa asupra unei crime, nu m-am potolit nici cand am scos betisorul cu vestea. L-am asezat atent pe o suprafata plana si m-am spalat bine. Tremuram. Am iesit sa aprind lumina, mi-era teama sa nu vad gresit, m-am intors si-am gasit… O liniuta.

Azi barza nu a fost darnica cu mine, pe de-o parte mi-e sufletul trist, as fi vrut sa fiu si eu binecuvantata de miracolul vietii, pe de alta, insa ma bucur, daca bebe ar fi fost pe drum nu i-as fi putut darui prea multe. Sau i-as fi daruit iubirea si as fi fost o mama buna. As fi fost? Sunt pregatita pentru asta? Cum m-as descursca si ce as face? si totusi de ce e testul negativ? Dorinta mea nu a fost suficient de mare? Dumnezeu nu ma considera pregatita? cum e sa fii preagatita? As repeta greselile alor mei? cum ar fi fost sa fie cosul plin?

 

Pentru voi cum a fost primul test de sarcina? DAR emotia? 🙂

Vă invit să vă abonați la postări și pe noua pagina de Facebook pentru a ne antrena la discuții zilnice.

 

 

sursa foto internet

barza gold
Please follow and like us:
Pin Share

8 thoughts on “Si Barza Gold a venit… cu cosul gol

  1. Daca nu s-a intamplat inca, inseamna ca inca nu trebuia sa se intample. Si ca e mai bine ca nu s-a intamplat (asta in cazul in care rezultatul testului e corect).
    Rabdare, toate la timpul lor. 🙂

  2. Mi-ai amintit cum tremuram si eu cand faceam teste de sarcina. Nu doar la primul din viata mea, la aproape fiecare. La unele de teama sa nu fie doua liniute, la altele de teama sa nu fie doar o liniuta. Imi tremurau mainile. Imi pare rau ca nu ti s-a implinit inca dorinta. Iti recomand tinctura de branca ursului si/ sau vitamina E. La mine a functionat, dar nu din prima luna. De fapt nu pot spune care din ele a fost cel cu efect. Vreo 8 luni am facut tratament cu tinctura, apoi am inceput sa iau vitamina e. Apoi, dupa vreo luna, am mers la o bisetica unde era adusa o icoana facatoare de minuni ce ajuta in mod special probleme din acestea. Dupa 3 saptamani, testul a fost pozitiv. Asa ca nu stiu ce a avut efect. Asta la primul bebe. La al doilea, nu m-am chinuit deloc, a fost o intamplare.

  3. 🙂
    ce dorinta frumoasa ai!
    si o sa fie si realitate. nu a fost de data asta dar data viitoare o sa se intample….:)

  4. Pingback: Cred intru sfanta si Atotvazatoarea Ecografie | Insemnări asumate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *