simtome de sarcina
17Mar

Oare mi se pare?

Reading Time: 2 minutes

Oare mi se pare? Corpul meu se schimba. Sunt hipersensibila de la o vreme… Dorm mai mult, mananc mai des…sa fie toate acestea simptome de sarcina?

Oare mi se pare? Sa fie acestea simptome de sarcina 😀

Totusi cred ca nu mi se pare… am starile astea constant, in fiecare zi si din senin.
Sa fiu insarcinata?
Am vorbit despre asta si el nu ar vrea sa fiu, e prea devreme dupa plecarea noastra, e prea recenta relatia noastra, el are deja un copil la ce sa faca altul?
Si eu ce fac? Cui sa spun despre aceste simptome? Lui nu pot, mi-e teama, bunica a plecat recent, tata nici nu ar vrea sa auda.
E trist caci nu cred ca mi se pare. Sa am simptome de sarcina de care sa mna bucur doar eu si nu si el. Poate ca l-am luat prin surprindere, poate nu e pregatit, poate e prea devreme sau poate ca nu isi doreste la fel de mult acest copil.
As vrea sa-l pot inchide in sufletul meu sa ii arat bucuria, sa ramana acolo pana isi schimba sentimentele pe care le incerc, pana intelege pe deplin ce inseamna aceste simptome de sarcina. Pana cand ar simti cum i se taie rasuflarea, pana cand ar fi dus in lumea viselor implinite si s-ar intalni acolo cu fericirea, pana m-ar lua in brate si m-ar arunca pana la cer, asa ca doar acolo sa simtim amandoi intensitatea acestui moment.
De ce cu mine nu se bucura? De ce copilul meu nu si-l doreste? De ce copilul meu e cel de-al doilea? Cum va fi? Ce va fi? Imi e teama si ma simt atat de singura, atat de singura. Ma doare toata tristetea asta.
Ar trebui sa nu am decat emotii pozitive, ar trebui sa fiu fericita, ar trebui sa ne bucuram in doi.

Vă invit să va abonați la postări și pe noua pagina de Facebook pentru a ne atrena la discuții zilnice.

simtome de sarcina

Foto unsplash.com

Please follow and like us:
Pin Share

10 thoughts on “Oare mi se pare?

  1. Pingback: Si Barza Gold a venit… cu cosul gol | Insemnări asumate
  2. Pingback: Sanatatea isi cere tributul si copilul vrea o mama sanatoasa | Roxana Trandafir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *