Acasa » Hipotensiunea nu ma lasa in pace

Hipotensiunea nu ma lasa in pace

Hipotensiunea nu ma lasa in pace Mai multe voci ale mamelor cu experienta mi-au spus ca o data cu cea dea patru luna de sarcina raul se diminueaza.

Am vrut sa le dau crezare, pentru ca obosisem in adevaratul sens al cuvantului dupa nenumaratele stari de voma sau crizele de durere care ma cuprindeau cu precadere noaptea. Intr-adevar de cateva zile nu mai am greturi, dar persista durerea de cap, care, se pare e data de o afurisita de hipotensiune.

Mi-e capul greu astfel incat parca as purta bolta cerului pe crestet, mi-s ochii mijiti si privirea incetosata ca zici ca nu am dormit de-o luna, ma agit de parca as fi o musca intr-o sticla.
nu am nici stare si nici loc, problema cea mai mare ca nu-i gasesc ac de cojoc si continua sa ma doara si sa ma doara…

Voi cele ce sunteti mame ati trecut prin asta sigur, dar ce-ati facut ca sa va reveniti? Cu ce-as putea sa ridic nitel tensiunea asa incat sa nu-i fac rau pruncului?

sursa foto

6 thoughts on “Hipotensiunea nu ma lasa in pace”

  1. Pingback: Duzina de cuvinte (3) Bunicuta emancipata | Insemnari ...

  2. Pingback: Insemnari de seara | Insemnari ...

  3. Mie nu mia fost rau in timpul sarcinii deloc. Dar stiu de la colege ca in general, de prin luna a patra inceteaza. Nu e insa general valabil. Am avut o colega care tot timpul sarcinii a avut starea aceea de disgravidie. In privinta cefaleei, stii sigur ca ai hipotensiune? In cazul acesta, medicul ar trebui sa iti prescrie ceva. Fructele care cresc tensiunea sunt coacazele. Trebuie sa stii ca, in perioada aceasta, copilasul isi ia ce are nevoie din organismul tau. E posibil sa ai o lipsa de calciu, care da aceleasi simptome cu hipotensiunea, asa ca trebuie sa iei calciu, neaparat. In caz contrar iti va afecta dantura, iti va cadea parul si unghiile ti se vor exfolia. Ar trebui sa iei si vitamine. Daca vrei, scrie-mi pe mail sau pe mess si iti mai pot spune.

  4. Pingback: Cu No-Spa durerea ramane! | Jurnalul mamei lui David

  5. Pingback: Invataminte de graviduta | Jurnal de graviduță

  6. Pingback: Miercurea in care am renuntat la cafea | Jurnal de mamică de rege mic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *