14Jun

Randuri pentru Preadoritul

Reading Time: 2 minutes

E dimineata, Preadoritule iar mami s-a asezat in fata tastelor iti lase tie scrisori, asta e prima care ti se adreseaza direct de cand ai iesit de sub anonimat si as vrea sa o pastrezi in lunga colectie pe care ti-o voi darui cu acelasi drag cu care eu ti-o scriu.
Nu fac ceva nemaivazut, asemeni altor mame astern pe foi niste cuvinte, dar sa stii ca ele numai si numai tie iti apartin.

Cat de mult te-am dorit deja iti este cunoscut, poate nu mai e necesar sa repet ca esti cea mai mare implinire a mea, ceea nu stii e: Cat de mult te iubesc.
Atat de tare te iubesc incat ieri cand mie mi-ai aratat prima, chiar inaintea doctoritei, ca esti baiat, m-am simtit cea mai rasfatata mamica din lume.

Atat de mult te iubesc incat am spus tuturor celor ce mi-au iesit in drum ca am in pantec un baietel.
Atat de mult te iubesc incat asta noapte neputand sa dorm am vorbit doar despre tine si cu tine si bineinteles, nici tati nu dormea pentru ca, trebuia sa ma asculte.
Atat de mult te iubesc incat mi-as dori ca in viitor sa te pot proteja de rau adapostindu-te tot in mine.
Atat de mult te iubesc incat ti-am urat tot ce-am gandit mai bun si mai frumos.
Atat de mult te iubesc incat as vrea sa imi poti spune orice, oricand, oricum. Am sa te ajut cu tot sufletul sa mi te apropii.
Atat de mult te iubesc ca pana si durerile par mai suportabile. Am una de gingie, s-a umflat si mai si inteapa, dar cine s-o mai ia in seama cand gandul imi este doar al tau.
Atat de mult te iubesc ca am inceput sa vizualizez prima noastra imbratisare, prima noastra noapte de somn impreuna, primul tau suras.
Atat de mult te iubesc ca nu-mi ajung toate cuvintele si nici cele mai frumoase fraze ca sa-ti spun asta, asa ca iti rostesc atat: te iubesc enorm.
Atat de mult te iubesc incat mi se pare ca soarele de azi a rasarit datorita tie.
Acum inchei asteptand sa mananc multa inghetata, tati, pe care nu l-am vazut mai emotionat niciodata, imi este foarte dator, intuitia materna se pare ca nu m-a inselat, eu de la inceput, de cand erai numai un bob de dragoste am stiut ca te numesti David Alexandru.

sursa foto unsplash.com

Va astept si pe actuala pagina de facebook pentru postari zilnice.

Please follow and like us:
Pin Share

3 thoughts on “Randuri pentru Preadoritul

  1. Ai schimbat tema sau ce ai facut? Arata mult mai bine blogul tau!
    Tare frumos ii vorbesti micutului nenascut si tare iubit mai este! Pe nepotul meu (din partea sotului) il cheama David, iar Ionutului meu i-am pus si numele Alexandru, dar nu l-am strigat niciodata asa.
    Sa fiti sanatosi!

  2. Îl iubeşti atâît de mult, încât David surâde. Ai văzut clipul care a umblat pe net, cu surâsul unui copil încă nenăscut?
    Era adorabil. Să vă meargă bine amândurora!

  3. Pingback: Înfiinţez o rubrică duminicală permanentă, „Recomandările săptămânii”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *