justin parvu
17Jun

Justin Parvu, un Om cum altul nu am mai intalnit

Reading Time: 2 minutes

Justin Parvu, un Om cum altul nu am mai intalnit. Eu am stat langa scaunelul sau, in chilia sa, am povestit si-am plans, eu am fost imbratisata si mangaiata de Justin Parvu, eu am plecat de langa el alta si tare mi-e greu sa ca aseara el a fost cel care a plecat, din pacate pentru totdeauna.

Antidepresivele erau suveranele sertarului, ma chinuiam de mai bine de 8 luni cu o crunta si grava depresie care nu voia sa cedeze nici dupa indelungi sedinte la psihiatru, kilograme de lacrimi si un sac de pastile.

Asa, cu inima grea si gandurile ravasite i-am calcat pragul, povestea-i lunga, nu pot sa o scriu acum pentru ca m-ar ineca lacrimile si nu i-ar fi bine micutului, am sa va spun doar atat ca m-am cutremurat vazandu-l. Cum statea chircit pe scaunel cu spatele la usa m-a invitat sa ma asez alaturi, cu putinele-i puteri imi tragea si mie un scaunel la fel, m-am asezat si-am inceput a plange.

Mi-a tras obrajii mai aproape, mi-a sters ochii si mi-a spus: ” Cineva acolo Sus te iubeste foarte mult pe tine, pentru ca ai un suflet curat”

Dezarmata si fericita in acelasi timp l-am imbratisat si mai strans. Isi pusese bratele in jurul meu cand aproape ingenuncheasem inainte-i si-am stat asa multa vreme.

Cand am sa trec peste emotia momentului o sa va dezvalui toata intalnirea.

As fi vrut sa-l revad, nu a fost cu putinta, as fi vrut sa mai ramana macar sa-l mai aud, as fi vrut sa-l mai caut telefonic si macar putin sa-mi vorbeasca. as fi vrut.

Sa ii fie drumul lin acestui Om asa cum altul nu am mai intalnit.

As fi vrut tare mult sa il poata vedea pe David, sa vada familia mea frumoasa, dar uite ca nu se poate. Poate pentru ca e un gand egoist si… si nu merit, nu meritam sa il mai vedem. Dar de Acolo de sus.

Vă invit să va abonați la postări și pe noua pagina de Facebook pentru a ne atrena la discuții zilnice.

sursa foto internet

Please follow and like us:
Pin Share

1 thought on “Justin Parvu, un Om cum altul nu am mai intalnit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *