Cu No-Spa durerea ramane!

Cu No-Spa durerea ramane! Am castigat 3 kilograme in greutate, mainile si picioarele mi s-au umflat, tensiunea a ramas extrem de mica, durerea de cap insista, noptile sunt lungi si insuportabile canicula si ea se bate cu ultimile-mi puteri, burtica imi arata ca un sfert de pepene iar stomacul ma doare ingrozitor si el. Am obosit.

Cu No-Spa durerea ramane!

Cu No-Spa durerea ramane
Ma suna lumea sa ma intrebe ce mai fac, ii spun si cum lumea se pricepe de minune la sfaturi apeleaza la calitatea mea de bun crestin si imi spune “Ca totul va trece repede, ce sunt alea inca 4 luni si jumatate?”

O nimica toata cand zi de zi ti-e rau, nu-I asa lume?
Singura sansa e la doctor, in fata doamnei Mitranovici ma simt in sfarsit inteleasa, ea cu toata grija imi recomanda No-Spa.

Cum nu-I ies din cuvant ma duc si imi iau minusculele pastile galbene. Le inghit, ma stramb, sunt ultra mega amare. “Asta e, gandesc, poate trece” Si astept.

Durerea revine brusc si loveste tare, ma zvarcolesc in pat, simt ca nu am loc, nici aer, ma ghemuiesc si imi tin burtica in brate, astept, durerea da inainte, imi vine sa ma plimb pe sarma, durerea tot in stomac. Sfarsita de puteri adorm, iar dimineata dupa un somn fara vise realizez, iau no-spa si iau degeaba!

sursa foto

 

 

Despre Roxana Trandafir 763 de articole

Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

2 comentarii publicate

  1. Rezista draga mea
    Multumesc ca treci pe la blogul meu de muzica. El este desigur si pentru tine. In afara de like-uri as fi onorat daca ai si comenta…. doar esti fata muzicala pe care o stiu.

Trackback-uri și pingback-uri 2

  1. psi-words duzina de cuvinteŞ e şi mâine o zi. | psi-words
  2. Cu No-Spa durerea ramane! | Jurnalul mamei lui David | Bun De Citit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Hammett Dashiell, Şoimul maltez

Hammett Dashiell, Şoimul maltez Pentru mine romanul poliţist nu reprezintă un real interes, face parte din categoria car

Închide