Acasa » Fara forum de mamici

Fara forum de mamici

Declar ca pot sa traiesc si fara forum de mamici. Nu stiu ce-mi veni intr-o zi cand ma plimbam pe Mamicamea  sa ma inscriu si  pe forum. Cu cateva click-uri si cateva date am fost membra, ce fericire. In mintea mea se derulau liste de intrebari la care celelalte imi puteau oferi raspuns. Si ce imi vad o ochii?
O mare foarte mare de subiecte, una si mai mare de pareri si una imensa de opinii. Deschid topical ce ma intereseaza “ Mamici de noiembrie” si raman cu mana in tasta.
Valuri de semnaturi care de care mai supradimensionate, mai colorate si mai sclipicioase. Printre ele firisoare de nisip ce semanau cu niste cuvinte. Ma ambitionez sa le citesc macar pe diagonala si cu ce mesaj raman; “Ma duc des la baie”, “mie mi s-au marit sanii”, “burtica mea a prins viata”, “o sa incerc sa nasc normal”, “mi-e frica de cezariana”. Plimbandu-ma pe o pagina la final am vazut ca mai aparusera altele 3.  Se raspunde in avalansa, de inteles se inteleg separat, ca eu nu am putut sa aleg nimic.
Am dat repede logout si-am inchis pagina, nu-mi place palavrageala de cafenea si nici nu am timp sa stau la sueta degeaba. Nu, nu, burtica mea se va informa din alta parte… forumul cu mamici e prea aglomerat pentru o nesociabila ca ea.

De la un forum de mamici sa nu ai asteptari prea mari pentru ca;

Gradul de educatie e unul divers, dar nu neaparat unul ridicat.
-informatiile sunt multe si neverificate.
-parerile te pot influenta.
-Te pierzi in pupici si bebici.
Atunci cand esti insarcinata trebuie sa iti ei o precautie care te va scuti de la multe batai de cap. Responsabilitatea ta cea mai mare este linistea voastra, de la ea sa nu faci rabat. Retrage-te din mijlocul zumzetului si pastreaza-ti capul. Asa am facut si eu si m-am delogat.

 

***Va astept si pe actuala pagina de facebook pentru postari zilnice si sa va abonati la postari.

fara forum de mamici

foto unsplash,com

15 thoughts on “Fara forum de mamici”

  1. Da, cam asa se intampla pe forumuri. Eu am fost multa vreme pe un forum cu plante, dar ajunsesem moderator si nu prea permiteam palavrageala aiurea 🙂 Gasesti tu sigur alte surse de informare mult mai competente…

  2. După ce, la începutul sarcinii, am tras o sperietură de moarte dând un simplu search pe Google și ajungând pe un astfel de forum unde mămici și mămici își dădeau cu părerea cu privire la problema mea (am ajuns să cred că am vreo boală gravă când, de fapt, era vorba doar despre o sarcină mai avansată decât credeam eu), am renunțat la astfel de încercări. De altfel, medicul meu ginecolog mi-a interzis să mă mai joc așa. Noroc că nu mi-am făcut niciun cont și n-a încercat nimeni să mă aducă înapoi. Și-așa bine mi-am dus sarcina la bun sfârșit fără astfel de forumuri!.

    1. La noi exista o obisnuinta nesanatoasa, aceea de a lua pulsul lumii, chiar daca stim dinainte ca vorbele sau parerile sunt mai degraba subiective si vin din partea unor neavizati dam credit experientei in detrimemtul stiintei.

  3. Norocul meu, de exemplu, a fost că știința a avut de partea ei și experiență suficientă încât să știe că-i mai înțelept să mă țină departe de gura lumii. Ceea ce doresc tuturor.

  4. Pingback: Invataminte de graviduta - Jurnal de mamică de rege mic

  5. Pingback: Frici de viitoare mama | Roxana Trandafir

  6. Pingback: Frici de viitoare mama - Roxana Trandafir

  7. Pingback: Frici de viitoare mama | Roxana Trandafir

  8. Pingback: Invataminte de graviduta | Roxana Trandafir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *