Urasc Paypal-ul

Urasc Paypal-ul

Urasc Paypal-ul De cand am gazduire platita am preferat sa-mi achit facturile prin PayPal, pentru ca era mult mai la indemana decat un drum pana la posta sau pana la un magazin pentru o cartela reincarcabila. Buun. Zis si platit.
In aprilie pe site-ul hzone a aparut un sistem de plata automat si din contul meu au fost retrasi bani pentru doua luni, o data pe 11 apoi pe 13, nefiind o suma fantastica am ramas multumita.
Probabil vazandu-ma atat de multumita PayPal-ul s-a gandit sa-mi faca o surpriza si uite ce mi-a trimis:

 Urasc Paypal-ul

Asta nu ca ar fi destul. M-au sunat si de la BRD sa ma intrebe daca eu am facut cele doua tranzactii din aprilie si daca sunt de acord sa se faca retragere o data ce cardul meu va fi realimentat. Am ramas un minut fara cuvinte ca apoi sa relatez exact ce am scris mai sus. Doamna de la telefon ma lamureste ca daca am dovada celor doua plati pot face dovada si impreuna cu extrasul de cont de pe luna viitoare sa-mi solicit banii inapoi.

O alta varianta ar fi fost sa fac refuz de plata, dar ar fi fost necesar sa dovedesc ca nu eu am facut respectiva tranzactie, Bineinteles ca asta iesea din discutie, am confirmat o retragere ulterioara.

Acum am deschis un tichet catre cei de la hosting cu imaginea atasata, astept un raspuns, dar e limpede si clar ca nu am sa mai folosesc paypalul niciodata. Cum as putea sa accept hotia?
Am inteles tot de la functionara bancii ca, nu as fi singura care a patit asa ceva, voi ati patit-o? Dar banii i-ati mai recuperat?

Va astept si pe actuala pagina de facebook pentru postari zilnice.

sursa foto unsplash.com 

Share

6 thoughts on “Urasc Paypal-ul

  1. Pingback:Cifrele, bata-le vina | Jurnal de graviduta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: