Prieteni nepretuiti

Publicat de Roxana pe

Rate this post

Prieteni nepretuiti.Ii stiu de cand erau doi pui, au crescut cu bunavointa locatarilor si acum sunt cainii scarii. I-am salvat in ziua in care cineva ii aruncase in sac la tomberon, ai nostri sunt si parca i-am fi crescut in case asa de tare ne iubesc pe toti.

Hraniti, rasfatati si protejati ne rasplatesc acum cu multa dragoste. Au si nume, ea cea gri e Fetita, iar el brunul, e chiar Bruno.

Fetita si Bruno ne sunt zi dupa zi tovarasi de drum indiferent de vreme, distanta sau dispozitie parca ne numara pasii. Putem sa le dam mancare, o lasa si pleaca dupa noi, putem sa-i certam, putem sa-i gonim, sa-i calcam tot vin. Si cine mai merge cu doi dulai langa picior prin tot orasul?

De multe ori ceilalti ne apostrofeaza, se sperie si ne cearta pentru ei, dar sa putem face? Nepretuitii continua sa ne urmeze. Se intampla uneori ca si noi sa ne speriem, pentru ca se intalnesc cu alti caini si atunci devin cu totii agresivi, e singurul moment, insa care nu ne face deloc placere.

Si cum sa nu ii iubim cand de fiecare data cand dau cu ochii de noi se bucura de parca nu ne-au vazut demult? Se gudura si ne ling mainile cu multumire, apoi se aseaza si ne privesc in ochi.

In poza de mai sus eram in parc in dimineata de Paste. Am iesit la plimbare, noi ne odihnim pe banca ferindu-ne de canicula, ei langa calmi si cuminti nelasand pe nimeni sa treaca pe aproape nelatrat.

Cand nu o sa mai fie o sa le simtim lipsa acut pentru ca fara sa ne ceara nimic ei ne ofera dragoste neconditionata.

suesa foto

 

Please follow and like us:
error

8 comentarii

Gabriela · iunie 3, 2013 la 12:35 pm

Animalele stiu sa iubeasca sincer si neconditionat. Poate de asta le iubesc si le ingrijesc de cate ori am ocazia. Cand merg prin cartier, In Romania, nu aici, ca aici nu gasesti picior de animal abandonat, mereu am mancare pentru animale in buzunare. E atat de trist ca sunat atatea care sufera. Si e tist ca sunt o multime de oameni care fac cu usurinta rau, dar se duc la biserica invocant divinitatea. Off…multe de zis. 🙂

Prieteni nepretuiti | Insemnari ... | Bun De Citit · iunie 3, 2013 la 3:45 pm

[…] nepretuiti, doi caini fatanaiva.info cateva secunde 0 […].

Bun De Citit · iunie 3, 2013 la 3:45 pm

Prieteni nepretuiti | Insemnari ……

Prieteni nepretuiti, doi caini….

Insemnari de seara | Insemnari ... · iunie 11, 2013 la 10:50 pm

[…] sa bem cate un pahar de suc inainte de plecare ca sa nu o jignim cu refuzul. Afara ne asteptau insotitorii cu coada  fericiti sa ne vada. Vamtul trist si nori grei adanceau parca melancolia. Un gand imi trecea prin […].

Lola,o scumpa bestie | Jurnalul mamei lui David · iunie 24, 2013 la 8:50 am

[…] Ps. Ii iubesc asa. […].

Feriti-ma de babe, de caini reusesc sa ma feresc singura | Jurnalul mamei lui David · iulie 4, 2013 la 3:08 pm

[…] o catelusa extrem de activa si jucausa care tinea cu orice pret sa le simta mirosul lui Bruno si al Fetitei. Fatuca nu o lasa, dar in spatele nostru, o babeta ce sedea la taclale pe banca dupa ce se juca […]

Prietenii nu-s prieteni, dar neprietenii sunt | Jurnal de mamica de rege mic · martie 11, 2014 la 3:46 pm

[…] mai amintiti de prietenii nostri patrupezi cu care vagabondam  prin tot orasul chiar si cand aveam burta la gura? De cand ne-am mutat nu ne […]

Pentru el fac orice, oricand, cu orice pret · noiembrie 3, 2018 la 10:08 am

[…] eu m-am certat cu maidanezii care veneau sa se gudure pe langa picioarele […]

Lasă un răspuns

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d blogeri au apreciat: