Acasa » Fericirea nu dureaza nici doua ore

Fericirea nu dureaza nici doua ore

Fericirea nu dureaza nici doua ore.S-a facut nevazuta precum o fantoma, s-a transformat in fum respiratia unei tigari, a trecut neobservata ca o soapta, asta pentru ca, in drumul meu spre micul dejun m-am intalnit cu omul vampir de fericiri, care mi-a adus pe platou reprosul ca nu sunt bani, cum ca ma duc sa-mi vad de sarcina sa ma radiez si ca e prea putina investitia noastra intr-ale guri.

Probabil i s-o fi parand ca mananc prea mult.

Botita, aproape de lacrimi, cu noduri in gat si inca o data dezamagita am ajuns la concluzia ca fericirile sunt facute sa nu tina mult. 🙁
poza

10 thoughts on “Fericirea nu dureaza nici doua ore”

 1. Dar de ce nu va separati cu mancarea, ca sa nu mai fie probleme? Sa manance fiecare ce are si cat isi permite! Ah, ce noroc are omul-vampir de fericiri ca nu sunt langa el!

  1. Ne-am separa daca eu as fi lasata la bucatarie, dar cum ma duc sa fac ceva si el dupa mine spunand ” nu asa, nu-i bine, nu stii” insotind cuvintele de priviri incarcate de repros. Solutia e sa ne mutam, asta dupa ce ne redresam, acum ca muncesc o sa se poata. 🙂

 2. M-ai intristat foarte rau cu articolele astea doua… Nici nu stiu ce sa-ti spun, draga mea. Plecati si voi mai mult de acasa, plimbati-va pe la mall-uri, unde e aer conditionat, poate la biblioteci mari, nu mai stiu cum si unde sunt acum, dar poate gasiti voi. La greu jug te-ai bagat, Roxana… N-am inteles, stai cu bunicul si cu bunica sau mai sunt si altii acolo ?
  Poate ii deranjeaza situatia nelegalizata a existentei voastre in doi – in viitor trei si vor sa va determine sa o puneti in regula. Nu mai stiu, voi nu aveti serviciu niciunul ?

 3. Eu zic ca fericirea n-ar trebui sa aiba legatura cu ceea ce auzi. )
  Oamenii sunt uneori mai suparati, alteori mai veseli. Dar tu ar trebui sa fii vesela (sau cum esti tu, de obicei, cum iti place sa fii, sa te simti) indiferent de felul in care se simt cei din jur.
  Sper sa-mi intre comentariul asta.

 4. grea casnicia…ba chiar ma sperii, ca eu aveam ganduri in directia aia desi toti ma bateau la cap ca sunt prea tanar, ca trebuie sa imi traiesc viata, ca am timp sa ma leg la cap :))

   1. atunci rezolvati problema asta, eu nici nu ma gandesc sa traiesc in casa cu ai mei cand o sa fie sa am o relatie…si cu atat mai putin cu ai ei. Mai multe familii nu fac casa buna, in viziunea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *