Feriti-ma de babe, de caini reusesc sa ma feresc

Feriti-ma de babe, de caini reusesc sa ma feresc singura Stateam in fata unui bloc asteptand sa ne vina taxiul. Eram linistiti si noi si prietenii nostri, cand, de pe alee apare o fatuca purtatoare de bison maltez in lant.

Era o catelusa extrem de activa si jucausa care tinea cu orice pret sa le simta mirosul lui Bruno si al Fetitei. Fatuca nu o lasa, dar in spatele nostru, o babeta ce sedea la taclale pe banca dupa ce se juca bine cu micuta patrupeda se hotari sa-i faca hatarul si… lua lantul din mana fetei si o indemna sa vina spre dulaii nostri.

 de caini reusesc sa ma feresc singura

Cum sarea micuta asa salta si baba, unde mergeau cei trei, dulaii inainte creat, dupa ei mergea si baba. Dupa masini, dupa tufis, pana la scari si inapoi dupa picioarele noastre. La un moment dat nu mai era jucausa tinuta in lant, ci femeia.

Facusera un semicerc care ma inconjura si mai sa ma darame babeta, pitica se rasucise in asa fel incat sa nu ma impiedice, pe cealalta, insa cine sa o educe?

Daca nu era o catelusa inteligenta tanti te si vedeam imprastiata pe bordura, eu stiu sa ma tin pe picioare. Mda.

sursa foto

Despre Roxana Trandafir 763 de articole

Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

2 comentarii publicate

  1. Mergeam la soacra mea la tara foarte des cand era Ionut mititel. Mi-ai amintit de zilele in care copilul se juca cu dulaii soacrei, iar ei ii incolaceau lantul pe picioare si il tranteau la pamant. :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Cinismul timpului macina prietenii vechi

Cinismul timpului macina prietenii vechi Ne-am trezit jucandu-ne impreuna pe cand ne taram de-a busilea pentru a ajunge una la...

Închide