Feriti-ma de babe, de caini reusesc sa ma feresc

Feriti-ma de babe, de caini reusesc sa ma feresc singura Stateam in fata unui bloc asteptand sa ne vina taxiul. Eram linistiti si noi si prietenii nostri, cand, de pe alee apare o fatuca purtatoare de bison maltez in lant.

Era o catelusa extrem de activa si jucausa care tinea cu orice pret sa le simta mirosul lui Bruno si al Fetitei. Fatuca nu o lasa, dar in spatele nostru, o babeta ce sedea la taclale pe banca dupa ce se juca bine cu micuta patrupeda se hotari sa-i faca hatarul si… lua lantul din mana fetei si o indemna sa vina spre dulaii nostri.

Cum sarea micuta asa salta si baba, unde mergeau cei trei, dulaii inainte creat, dupa ei mergea si baba. Dupa masini, dupa tufis, pana la scari si inapoi dupa picioarele noastre. La un moment dat nu mai era jucausa tinuta in lant, ci femeia.

Facusera un semicerc care ma inconjura si mai sa ma darame babeta, pitica se rasucise in asa fel incat sa nu ma impiedice, pe cealalta, insa cine sa o educe?

Daca nu era o catelusa inteligenta tanti te si vedeam imprastiata pe bordura, eu stiu sa ma tin pe picioare. Mda.
sursa foto

Share

2 thoughts on “Feriti-ma de babe, de caini reusesc sa ma feresc

  1. Mergeam la soacra mea la tara foarte des cand era Ionut mititel. Mi-ai amintit de zilele in care copilul se juca cu dulaii soacrei, iar ei ii incolaceau lantul pe picioare si il tranteau la pamant. :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: