Ma doare in cot

Ma doare in cot Si nu-i o gluma. Chiar doare si de doua zile se mai si umfla. Dintr-o simpla si mica julitura cotul drept a ajuns acum un adevarat calcai al lui Ahile.

Acum 10 ani, exact in perioada asta, am mai avut o julitura la cativa cm distanta de cea de azi, bineinteles am ignorat-o pana in momentul in care a facut o punga mare de puroi. Se invinetise si se marise intr-atat incat ajunsesem sa am doua coate, mai mult, nici nu puteam sa mamanc ma durea la fiecare miscare si suferinta nu inceta nici dupa calmante.  Asa m-am pomenit la urgenta cu cotul scobit.

Alergica fiind am suportat interventia fara anestezic local, ce-am simtit e indescriptibil. Intoarsa acasa cu Augumentinul in poseta si indicatia de-a merge la pansat  juram sa nu mai rad de expresia “ doare in cot”. O luna intreaga rana nu s-a inchis, iar grija ca infectia sa nu apara era constanta.

Cand am scapat imi venea sa fac matanii.

Alataieri nu mica mi-a fost spaima cand julitura mi-a atras atentia cu o durere ascutita. I-am dat cu spirt, am bandaja-o, o feresc de tot efortul, dar se pare ca ii prieste si a crescut.

Acum stau atenta si orice atingere a bratelor pe birou ma face sa tresar amintindu-mi de promisiunea facuta in 2003.

sursa foto

Despre Roxana Trandafir 763 de articole

Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

4 comentarii publicate

  1. Dupa julitura se spala bine zona si se dezinfecteaza, apoi lasi sa se usuce frumos.
    Nu e tarziu sa speli si acum. Poti pune compresa cu apa rece daca locul e inchis
    Daca mai persista zgarieturi, o crema cu antibiotic local te-ar putea feri de bacterii 🙂

  2. Auch, trebuie sa ai grija in continuu. Sa te dai cu o crema ceva cu antibiotic!
    Eu zilele astea imi tot invinetesc picioarele si cand ies la fustita sau pantaloni scurti e jale, zici c-am fost batuta. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Divele sau modelele deformate

Divele sau modelele deformate. Prin fata noastra se plimba liber de ani buni cu ajutorul televiziunilor mai multe dudui cu...

Închide