ma doare in cot
06Jul

Ma doare in cot

Reading Time: 2 minutes

Ma doare in cot Si nu-i o gluma. Chiar doare si de doua zile se mai si umfla. Dintr-o simpla si mica julitura cotul drept a ajuns acum un adevarat calcai al lui Ahile.
Acum 10 ani, exact in perioada asta, am mai avut o julitura la cativa cm distanta de cea de azi, bineinteles am ignorat-o pana in momentul in care a facut o punga mare de puroi. Se invinetise si se marise intr-atat incat ajunsesem sa am doua coate, mai mult, nici nu puteam sa mamanc ma durea la fiecare miscare si suferinta nu inceta nici dupa calmante.  Asa m-am pomenit la urgenta cu cotul scobit.

Alergica fiind am suportat interventia fara anestezic local, ce-am simtit e indescriptibil. Intoarsa acasa cu Augumentinul in poseta si indicatia de-a merge la pansat  juram sa nu mai rad de expresia “ doare in cot”. O luna intreaga rana nu s-a inchis, iar grija ca infectia sa nu apara era constanta.

Cand am scapat imi venea sa fac matanii.

E greu sa te doara in cot, durerea e acuta si pleaca pe articulatii si iti paralizeaza toata mana. Sensul figurativ, acela al nemapasarii alaturat acestei expresii e de fapt o exagerare. Va rog sa ma credeti pe cuvant. Acum ca ma doare in cot nu pot sa ma imbrac singura, nu pot sa ma spal pe dinti, nici sa mananc si nu e deloc usor.

 

Alataieri nu mica mi-a fost spaima cand julitura mi-a atras atentia cu o durere ascutita. I-am dat cu spirt, am bandaja-o, o feresc de tot efortul, dar se pare ca ii prieste si a crescut.

Acum stau atenta si orice atingere a bratelor pe birou ma face sa tresar amintindu-mi de promisiunea facuta in 2003.

Vă invit să va abonați la postări și pe noua pagina de Facebook pentru a ne atrena la discuții zilnice.

ma doare in cot
sursa foto unsplash.com

Please follow and like us:
Pin Share

4 thoughts on “Ma doare in cot

  1. Dupa julitura se spala bine zona si se dezinfecteaza, apoi lasi sa se usuce frumos.
    Nu e tarziu sa speli si acum. Poti pune compresa cu apa rece daca locul e inchis
    Daca mai persista zgarieturi, o crema cu antibiotic local te-ar putea feri de bacterii 🙂

  2. Auch, trebuie sa ai grija in continuu. Sa te dai cu o crema ceva cu antibiotic!
    Eu zilele astea imi tot invinetesc picioarele si cand ies la fustita sau pantaloni scurti e jale, zici c-am fost batuta. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *