Sărutul miresei nebune

Sărutul miresei nebune Năduşeam sub soarele arzător de iunie aşteptând în staţia lui 143, ne stresa timpul care trecea tăcând şi aproape că blestemam astrul care ne lovea fix în moalele capului.
La un moment dat, am auzit o femeie bombănind, cu o strâmbătură oribilă din cauza luminii puternice m-am uitat în direcţia ei, venea spre noi rostind ceva de neînţeles.

“Vine mireasa nebună!” îi şoptesc Lui, băiata fiinţă era îmbrăcată în toate cele şi peste părul nepieptănat şi rar purta un voal. Nu zâmbim, ci mai o compătimim în gând.

Nici bine nu ni se sfârşeşte gândul că femeia fu lângă noi şi începu să strige: “Frumoşilor, Frumoşilor! Cât sunt ei amândoi de frumoşi!” Lui îi sărută în grabă mâna încă lăudându-ne şi trece la mine. Panicată am început a ţipa şi eu, tot ce mi-a ieşit a fost “Lăsaţi-mă! Lăsaţi-mă! Lăsaţi-mă!” şi-am păşit doi paşi înapoi.

sarutul miresei nebune

El a preluat imperativul meu, dar femeia parcă neauzind nu se lasă până nu-mi săruta umărul. De spaimă nu mai aveam nici o reacţie, după ce îşi făcu damblaua pleca mai încolo, din magazinul aflat undeva alături cineva scosese o cutie cu haine vechi, îşi făcea de lucru răscolindu-le şi vorbind.
Mintea rătăcită nu ştirbeşte sinceritatea unui suflet bun.

Am primit sarutul miresei nebune

 

Foto internet

Despre Roxana 714 articole
De profesie mama, mama de rege mic. Sensibila, usor neincrezatoare in sine, dar ferma si consecventa. Cinica. Iubitoare de vise sunt o stare de spirit imperfecta.

1 comentariu publicat

  1. Ce om frumos eşti! Cu adevărat! Mi-ai aprins imaginaţia şi sufletul! Cine ştie ce poveste ascundea fiinţa grăitoare de adevăr curat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Gandul lumii vs Gandul mamei

Gandul lumii vs Gandul mamei Altii pot, dar eu nu, nu as putea niciodata sa descurajez o mamica in devenire....

Închide