Ştiaţi că… şi morţii au drept de semnătură

Ştiaţi că… şi morţii au drept de semnătură. Uscătoria era demult adăpost pentru fiare vechi şi scânduri roase de carii, vieţuitoarele cu mustăţi şi urechi rotunde erau singurele care supravieţuiau între maldărele cu miros insuportabil, igrasia se atârnase pe pereţi că o garnitură a mizeriei şi nimic nu părea a se modifica până când, o locatară de la acelaşi etaj nu-şi pusese în gând în a schimba încăperea într-un al doilea dormitor.

Umblând din notar în notar, femeia a găsit unul mai ieftin care să-i facă acte, singura condiţie era să obţină semnăturile celorlalţi şi să-i despăgubească cu o contravaloare.

Zis şi făcut, s-a întocmit un tabel nominal, pe el şi numele bunicului şi s-a pornit din uşă în uşa cu el, după ce s-a semnat convenţia toată lumea a fost de acord fără excepţie să-şi vândă partea din bunul comun. Notarul a făcut actele, oamenii s-au înţeles asupra despăgubirii, totul părea încheiat, Mai ieri, însă s-a auzit un zvon pe scara cum că, bunicul a făcut o ilegalitate şi-a semnat actul înainte de a face succesiunea, astfel a trecut peste dreptul bunicii.

Bunica se odihneşte de mai bine de 7 luni, iar el are toate actele ca înainte îi era soţ de 54 de ani şi acum din păcate, ea nu mai are nici un drept fiind cât se poate de departe. Cu documentele în mâna ne-am informat, totul a fost stabilit în afara oricărui litigiu, neobligandu-l nimeni să facă succesiunea dacă nu are bani.

Singura ilegalitate e convieţuirea într-o ţară că asta unde totu-i posibil şi morţii se pare că sunt mai autorizaţi decât cei vii.?

Ştiaţi că… şi morţii au drept de semnătură?

 

În ţara asta nebună şi a nimănui unde totul e posibil şi nimic din ceea ce e ilegal sau imoral nu ne e străin.
În ţara asta unde legile sunt făcute ca să fie inculcate.
Aici şi morţii au drept de semnătură, nu-I norma?

Sursa foto internet.8 thoughts on “Ştiaţi că… şi morţii au drept de semnătură”

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: