Din ce in ce mai aproape

Din ce in ce mai aproape Harbar nu aveam, iubitule ca greutatea pe care o simt in pelvis e semn ca te pregatesti de apropiata venire,  Noi te asteptam, ti-am pregatit trasura si hainutele de print, Mai trebuie sa-ti pregatim regescul asternut si aproape toate vor fi gata.

Din ce in ce mai aproape

Mami si tati isi vor uni vietile cu gandul ca tu i-ai ajutat sa se apropie si sa se iubeasca si mai tare, Iti multumim, iubitule pentru tot ce-ai facut pentru noi.

Ne straduim cu toata puterea noastra sa iti facem intrarea in lume cea mai frumoasa mica amintire si nimic nu ne va sta in cale. Din ce in ce mai aproape de fericirea pe care o visam. As vrea sa stiu ce simti cand iti spun toate astea. Sa-ti vad zambetul.

M-ai adus intro stare in care nu am fost niciodata, sa-mi placa si totusi sa nu imi placa asteptarea.

Te astept asa cum orice mama isi asteapta copilul. Il vad pe tati emotionat si parca niciodata nu l-am vazut asa. Ma bucur si ma intristez ca nu reusesc sa iti comunic tot ce se intampla aici afara.

Mai avem doua luni pana o sa vezi chiar tu.

Te iubim profund! Din ce in ce mai aproape

Sursa foto

Despre Roxana Trandafir 763 de articole

Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

3 comentarii publicate

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Ei au scris, eu am citit | Jurnalul unei Eve

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Cu gratie si eleganta, toamna

Pasea incet desculta pe dalele calde ale aleeilor din parc… Infasurata in voal multicolor si plete-i aramii parfumate suav, toamna...

Închide