Mult iubitule

Mult iubitule Iti zambesc in ultima vreme mai rar pentru ca mi-au crescut durerile si disconfortul. Singura consolare e cand te simt atingandu-ma. Mai e atat de putin iubitule si-am sa te tin cu adevarat in brate.

Mult iubitule
Trebuie sa stii ca, mama ta se poarta ea insasi ca o bebelusa. Doarme cat n-a dormit in ultimii zece ani la un loc ca tu sa cresti, mananca atat de mult incat si ea se sperie ca sa fi puternic, dar se si vaita de parca n-a mai durut-o niciodata nimic. Asa-s sensibilele iubitule, niste alintate.

Tati o ingrijeste si o accepta asa cum e chiar daca il tine in loc in mijlocul drumului cand isi trage sufletul, se misca precum o caracatita batrana si il oboseste si mai tare,  il roaga sa-i maseze spatele contractat si picioarele umflate sau il muta noaptea prin pat de la stanga la dreapta. Tot el se va stradui sa ajungem cu bine la spitalul acela de departe unde avem sa ne vedem pentru prima oara. In seama lui va sta si misiunea ca noua sa nu ne lipseasca nimic acolo.

Bunicul a acceptat ideea in toata zapaceala lui si acum rade cu toata fata cand vorbeste despre tine.Bunica intreaba mereu daca ai crescut si daca esti in regula. Strabunicul desi e prea mandru sa o recunoasca, tare-i mandru ca esti baiat.

Mult iubitule

Noi astia suntem, asta facem, fiecare isi urmeaza firul firesc al asteptarii la capatul caruia te vei afla TU!

Sursa foto

 

 

Despre Roxana Trandafir 763 de articole

Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

3 comentarii publicate

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Recomandarile zilei: linkuri recomandate | Blogatu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Papagalul e o pasare cocheta

Papagalul e o pasare cocheta. Papagalul se trezeste primul ca sa nu-l gaseasca nici o alta pasare nepieptanat. Se aseaza tacticos...

Închide