Despre Roxana Trandafir 763 de articole

Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

5 comentarii publicate

  1. Minunat! Un baiatel minunat si sanatos, o adevarata comoara. Sa va traiasca si sa creasca mare, frumos, sanatos si destept! Sa fii mama e o ocupatie foarte interesanta. E ca si cum Dumnezeu ti-ar fi dat sansa sa traiesti o noua viata. Iti doresc sa te bucuri din plin de ea.

  2. ESti pur si simplu binecuvantata de Dumnezeu cu o asa minune langa tine! Nu mai spun cum e cand il ti in brate, cand te strange cu manuta, sau te cauta cu privirea, iar cand rade ai lumea la picioare si chiar ca nu-ti mai trebuie nimic, ai totul!
    Sa fiti binecuvantati!

    P.S. Daca-ati sti cat de mult m-am gandit la voi…nu mai stiam efectiv unde sa va caut, in lumea asta mare a netului! 🙂 Azi am rasuflat usurata si vreau sa va imbratisez strans, strans, sa trozneasca cyberspatiul! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Un baietel, un tatic, un perus si o fata naiva

Un baietel, un tatic, un perus si o fata naiva. Astia suntem noi, plini de entuziasm, bucurie, fericire si gangureli....

Închide