Acasa » Vanzatoarele, specii aparte

Vanzatoarele, specii aparte

Vanzatoarele, specii aparte, Despre unele vanzatoare am vorbit si pana acum cu obida, nu-mi plac si n-avem sa ne avem in tandreturi niciodata, mai mult de acum inainte cand o reprezentanta a acestei specii a incercat sa-mi bage mana in buzunar.

Iesim rar la cumparaturi si numai cand bunicul isi face timp sa stea cu minunea jucausa. Azi a fost una dintre acele zile cand ne-am achizitionat dupa lista ce lipsea.

 
La un pas de casa intr-un aprozar de cartier am zis sa ne oprim pentru un mic rasfat, O bere la oferta pentru al meu sot si ceva dulce pentru mine. Vanzoleala mare. sarsanale, intrebari pana cand se schimba vanzatoarea. Atunci ce sa vezi? Tata incearca sa-si faca vanzarea cu tupeu, imi arata niste sararele cu chimen si unele cu branza cu mucegai, optez pentru cele cu chimen si dam sa iesim.

Tata nu si nu, ca sa ne arate si nu stiu ce prajituri cu ciocolata, Pana sa nu-mi treaca prin cap sa zic ca ne intoarcem nu am putut iesi din aprozar, pe scari alta surpriza, tata venea dupa noi cu lada cu prajituri (!!!). Chiar asa am ajuns? Ca sa-si faca vanzare vin cu magazinul dupa oameni.

Desi in ultima vreme m-am schimbat teribil e limpede ca am de lucru cu tupeul, in fata unor asemenea fiinte trebui sa raspund cu aceasi moneda.

Nu am sa inteleg niciodata vanzatoare sunt:

-satule de oameni.
-derutate si neinformate.
-arogante.
sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *