Poveste despre credite

Poveste despre credite Tinerii acestia doi aveau cel mai bun motiv pentru a solicita de undeva un credit, isi doreau o casa doar a lor.
Povestea lor seamana cu atat de multe alte povesti ale tinerilor romani si suna cam asa:

credite

Ea o tanara asistenta care isi dorea atat sa se desprinda de casa parinteasca, dar si mai tare voia un copil. El angajatul unei firme falimentare de automatizari a tatalui ei, vrerea lui era sa plece de asemenea, de langa socrii si sa se simta implinit in propria casa.

Cat timp ausa stea in chirie nu putea sa-I implineasca sotiei sale visul de a fi mama. Intr-o casa straina nu putea sa inmugureasca o viata noua, nu pentru ca, de acolo puteau pleca oricand.
Daca mai daunezi se gandeau la promisiunea proprietarului de a le vinde candva garsoniera pe care o locuiau si investisera in ea, acum nesiguranta punea stapanire pe ei deoarece proprietarul isi amana raspunsul. Vremea neiertatoare cum este ii aduse pe amandoi la pragul celor 30 cand, simteau nevoia de a porni pe un drum sigur. Pana in prezent isi permisesera sa vada lumea, sa traiasca momentul sau sa isi permita rasfaturi, viitorul, insa parca le promitea altceva.

Intre un dans si o calatorie mai visau putin la copilul mult asteptat. Intr-o noapte, totul avea sa se schimbe, el nedormind defel avea sa ia o decizie, le trebuia un credit.

Primul prieten la indemana fu laptopul si cu el atarnandu-I pe genunchi gasi dupa alergaturi din pagina in pagina in pagina si site-ul credite.ro. Wow!

Sa nu isi creada ochilor, in fata sa erau negru pe alb 703de posibile credite de la 37 de banci. Incredibil. Multumind in soapta divinatii isi privi fericit sotia adormita.

Aveau să plece în sfârşit la casa lor.
Analizând şi comparând creditele ajunse şi în zona celor oferite de o bancă ros neagră (BRD) aplică pe loc pentru unul dintre ele. Pe credite.ro se poate face asta printr-un chestionar, calculul acestui credit fiind cel mai transparent şi mai avantajos atu.

Lipseau totusi niste bani cu care sa-si achite chiria pe ultimele luni, asta trebuiau sa o faca fara asi atinge salariile. Nu dura mult si tanarul nostru gasi filtrul de nevoi personale, cu cateva oferte la indemana alegerea nu ii fu deloc grea, maine aveau sa aiba suma necesara. Cat de multumit era cand dimineata ii atrase atentia. Avea sa ii dea iubitei lui sotii si viitoare mame cea mai buna veste.

Atat de simplu, credite.ro te scuteste de nervi, stres si investeste eficient in timpul tau, nu-i o poveste,

 

Despre Roxana 714 articole
De profesie mama, mama de rege mic. Sensibila, usor neincrezatoare in sine, dar ferma si consecventa. Cinica. Iubitoare de vise sunt o stare de spirit imperfecta.

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Parerile lor te lasa cu gura cascata

Parerile lor te lasa cu gura cascata De cand sunt mama parerile celor din jur m-au transformat in tinta vie....

Închide