Baiatul meu cel matinal

Baiatul meu cel matinal Mangaie sanii atunci cand vrea sa ma trezesc si eu.

Se uita cu bagare de seama la taica-su si daca nu primeste vreo reactie se intoarce iar spre mine.

Se sprijina intr-un cot si asteapta sa consult ceasul, nu trebuie sa arate mai mult de sase. Apoi ma priveste intrebator: “Mai e mult pana ne jucam?” Il pup cu patos pe frunte si ma-ntind. El sare sa prinda rama patului, din a doua miscare e in picioare si incepe a vorbi.

Spune ceva peretelui, mainilor lui dibace, bineintele lui tati, mie, de fiecare data eu sunt ultima, pentru ca, eu trebuie sa si intru in actiune.

 

Stie, urmeaza schimbatul scutelui si mai cu ochii inchisi, mai cu voia mea, mai fara ma si pomenesc in mijlocul jucariilor din camera. Acolo l-am obisnuit sa stau in orele de joaca.

Joaca incepe, insa cand vrea EL, nu are importanta cat arata ceasul, el nu are unul. Mi se aduc pe rand: ingerasul, pisica, capsuna si cana, trebuie sa verific daca s-au trezit si sa i le inapoiez.

Mai casc o data, face acelasi lucru si isi face cerc cu jucariile. Se plictiseste si merge spre scaun sa-l rastoarne, il apostrofez incet, e clipa in care realizeaza ca nu m-am trezit de-a binelea si se intoarce ca sa imi ia mainile sau picioarele in brate. Asa incepe o zi cu David, asa baiatul meu cel matinal opreste timpul in loc in fiecare dimineata. Cum sa nu fiu fericita?

Baiatul meu cel matinal
happy family sleeping together. mother embraces the newborn baby in bed

sursa foto

Despre Roxana Trandafir 763 de articole

Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Eu as purta o rochie Karla

Daca atunci stiam de magazinul Karla cu siguranta as fi iesit din incurcatura, dar pentru ca nu stiam iata ce...

Închide