28Jul

Baiatul meu cel matinal

Reading Time: < 1 minutes

Baiatul meu cel matinal Mangaie sanii atunci cand vrea sa ma trezesc si eu.
Se uita cu bagare de seama la taica-su si daca nu primeste vreo reactie se intoarce iar spre mine.

Se sprijina intr-un cot si asteapta sa consult ceasul, nu trebuie sa arate mai mult de sase. Apoi ma priveste intrebator: “Mai e mult pana ne jucam?” Il pup cu patos pe frunte si ma-ntind. El sare sa prinda rama patului, din a doua miscare e in picioare si incepe a vorbi.

Spune ceva peretelui, mainilor lui dibace, bineintele lui tati, mie, de fiecare data eu sunt ultima, pentru ca, eu trebuie sa si intru in actiune.
 
Stie, urmeaza schimbatul scutelui si mai cu ochii inchisi, mai cu voia mea, mai fara ma si pomenesc in mijlocul jucariilor din camera. Acolo l-am obisnuit sa stau in orele de joaca.

Joaca incepe, insa cand vrea EL, nu are importanta cat arata ceasul, el nu are unul. Mi se aduc pe rand: ingerasul, pisica, capsuna si cana, trebuie sa verific daca s-au trezit si sa i le inapoiez.

Mai casc o data, face acelasi lucru si isi face cerc cu jucariile. Se plictiseste si merge spre scaun sa-l rastoarne, il apostrofez incet, e clipa in care realizeaza ca nu m-am trezit de-a binelea si se intoarce ca sa imi ia mainile sau picioarele in brate. Asa incepe o zi cu David, asa baiatul meu cel matinal opreste timpul in loc in fiecare dimineata. Cum sa nu fiu fericita?
happy family sleeping together. mother embraces the newborn baby in bed
sursa foto

Please follow and like us:
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *