Acasa » Frigul, hot de fericiri

Frigul, hot de fericiri

Nu-mi place frigul cand alunga oameni, cand topeste dimineti, aprinde focuri, pune haine in plus, mareste griji, inghite surasuri, dar mai ales, nu-mi place cand fura veselia unui bebelus. Frigul, hot de fericiri

Frigul, hot de fericiri

Mamica hiper protectiva nu sunt, insa atunci cand copilul meu plange pentru ca vrea la plimbare, iar noi nu-I aratam decat lumea prin fereastra, cand nu intelege de ce nu are voie sa mearga de-a busilea peste tot ca si pana acum, cand devine morocanos din cauza nasului plin, nu mananca pentru ca, inghite greu din cauza gatului inflamat si ii tresare pieptul din cauza tusei, atunci da, grija mea se dubleaza.
Noptile vin lungi si grele, el doarme agitat in sudori, eu il simt si astept sa se trezeasca pentru alaptare. Ma doare cand trage greu din san si apoi atipeste in lacrimi. Dumneata e incercanat si trist, asta e o si mai mare durere pentru mine. Cum sa-I fure raceala fericirea din ochi?
Tratament ii dau, cat mai natural si departe de antibiotic. Pediatrul mi-a spus sa-I administrez lichide multe, ceaiul si apa plata le iubeste la fel de tare ca si mine, nu mi le refuza. Acum doarme ascuns dupa urs, abia manuta daca se mai vede, cand o va strange cu putere va trebui sa-I fiu alaturi ca sa-l ajut cu sanul.
Cand are sa se trezeasca iar va intinde bratele spre mine strigand “mama”, am sa rad si-am sa ii spun ca azi e soare plin si-o sa mergem sa ne bucuram de el si sa-I cerem imunitate. Daca vreun nor are sa ne ameninte o sa-I zambim in nas, eu cu toata gura, el cu toti cei trei dinti ai lui.
La fel si grijilor sau frigului, doar ca sa ne dea libertatea inapoi.Frigul, hot de fericiri.
Sursa foto

5 thoughts on “Frigul, hot de fericiri”

  1. Pentru gat inflamat eu as recomanda tinctura de propolis. Intr-adevar, e mai dificil sa-i pui picaturi unui copil mic in gat (si ar trebui sa tii cont si de faptul ca are alcool), dar efectul este miraculos. Copilul meu a scapat de operatie de amigdalita, cand era mai mic. Starea lui era foarte grava, iar medicii au recomandat operatie de urgenta. Nu stiu cum am avut curajul sa refuz, dar nu-mi pare rau. Nu numai ca nu s-a operat, ci a scapat de probleme si are si acum amigdalele la locul lor.

    1. Din fericire s-a terminat, acum e din nou vesel si activ. Cat despre tinctura de propolis am auzit multe si doar de bine, o sa apelez la ea in caz de nevoie. Am invatat, insa ca aerul face minuni pe langa lichidele multe, de acum incolo am sa-l duc mai des afara chiar si cu nasucul plin. Cred in tratament neoperabil si presupun ca la fel mi-as asuma riscuri decat sa-l stiu taiat.
      Multumesc pentru sugestie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *