Filmul prost dupa Nicolaescu

Filmul prost dupa NicolaescuFilmul prost dupa Nicolaescu. Cand l-au incinerat pe Nicolaescu, mi-am zis ca femeile nu stiu ce fac si din pricina lor va sa izbucneasca un alt razboi. Intuitia. La inceput Iolanda, o batrana mai putin inteleapta si insipida in rol de sora si o Dana, vadana tanara si fara de renume in rol de sotie cum au vazut regizorul murind s-au gandit sa ii fure chiar lui rolul
.

Asa se face uzurpatiunea spre succes, apar ele doua indureratele la teve si-l plang, pe urma il ard pe defunct, spunand atunci ca asa si-ar fi dorit el, chiar daca gestul a contrariat intreaga suflare ortodoxa, ele, femeile tineau urna in mana si isi stergeau lacrimile reciproc. Nu dupa multe zile, insa actiunea se complica, nu apare o a treia femeie, apare un fiu nestiut in prim plan, dar drama cu iz de telenovela pentru cele doua mostenitoare de bani multi s-a dovedit o amenintare… pana la urma falsa.

Dupa excluderea impostorului, femeile au intors lacrimile pe dos si le-au facut arme, au dezgropat cenusa regretatului si-au dus-o departe, sora, pentru ca ea era mai batrana si mai vocala acuza ca v-a sa fie aruncata in azil, sotia muta parca pastra misterul aruncat asupra ei, mergea mai departe spre tinta, toata averea. Azi printr-o minune cele doua, vocala batrana si muta tanara s-au impacat. Nimeni nu m-ai plange, nimeni nu mai aduce vorba de incinerare, nimeni nu mai spune  cum a trecut un an si ceva de cand s-a mai servit un film prost in Romania noastra trista, unde noua ni se servesc povesti si altora li se dau si bani pentru asta, ce bine ca regizorul uzurpat nu se mai poate rasuci in pamant.
Foto internet

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: