26Oct

Alaptez si ma doare capul, ce sa fac?

Reading Time: 2 minutes

Alaptez si ma doare capul, ce sa fac? Stie cineva?
Pana acum doua seri nu s-a intamplat niciodata, dar niciodata, sa nu-i pot eu da sa manance micutului.

Atat de tare ma durea capul incat abia il mai puteam tine sus, la masa micutul canta si dansa pe langa mine agatandu-se de genunchi si tragandu-ma de maini sa ma misc mai repede. De unde sa stie el ce greutate duceam pe umeri?

Dupa cateva incercari lente, cu mare parere de rau i-am plasat sarcina tatalui. Baietelul ma privea nedumerit si chiar m-a urmat in camera intrebandu-ma parca de ce m-am ridicat de la masa inainte sa  termine din farfurie? L-am pupat usor spunandu-i ca ma intorc cat pot de repede, apoi m-am aruncat pe pat.

Un sac de box zici am atins cu tampla si din spatele pernei mi se carau neincetat pumni. M-am rasucit si mi-am prins genunchii in brate, asa chircita mi-a fost bine, o bucata buna de timp m-am lasat intr-o tacere grea , orice zgomot cat de mic imi spargea in mii de cioburi fruntea, ea era zona cea mai dureroasa.

Cand m-am ridicat parca purtam o cariera in cap ale carei pietre se rostogoleau fara astampar. Repezindu-ma la fereastra am crezut ca aerul ma va imbratisa cu mai bine, dar nici pomeneala, pietrele se rostogoleau si mie imi venea sa vars.

 Mi-am varat atunci mainile in apa rece ca gheata, mi-am masat degetele pe rand, in zadar… Mai urma o incercare somnul. El m-a cuprins pentru cateva ore, dar in momentul in care am deschis ochii ca sa alaptez baiatul flamand durerea batea ca o toaca in partea stanga.

Cu jumatate de cap in chingi am luat copilul in brate straduindu-ma sa nu-l sperii si-am cautat sa respir puternic si repetat. Nu a functionat nici asta, dupa ce piciul s-a intors in vise a mea durere era si mai puternica. I-am cerut sotului sa ma ia in brate, sa-mi faca masaj, nici vorba sa cedeze,  napaznica se tinea strans de ceafa mea masurand-o iar in pumni. Am adormit din nou greu, cu greata in gat si intr-o pozitie total nepotrivita in mod obisnuit, dar ceruta de capul incapatanat sa nu se potoleasca.

Ieri istoria s-a repetat spre seara, atunci am baut lichide si-am scapat pana la ora culcarii, azi ma doare din nou, nu foarte tare, dar doare. Ati patit si voi asa? Sa fie inceput de raceala?

Partea proasta e ca, in timpul alaptarii nu pot sa-mi administrez nici un tratament clasic, stie cineva vreun remediu bun si in situatia asta in afara apei reci, a aerului proaspat si-a masajului la tample?
 
Sursa foto 

Please follow and like us:
Pin Share

3 thoughts on “Alaptez si ma doare capul, ce sa fac?

  1. Incearca sa nu te gandesti la nimic. Eu asa fac, cand am gripa. Trebuie sa mentionez ca la mine, gripa inseamna o usoara durere de cap, seara si dopar atat. Si atunci, ca sa scap de durerea de cap (care nu e mare), incerc sa nu ma gandesc la nimic. Bineinteles ca nu reusesc, insa reusesc sa ma gandesc la altceva. 🙂 Si asa am observat ca sunt anumite ganduri care accentueaza durerea de cap, ganduri care nu ar trebui sa treaca prin capul meu. De asta ma doare capul, caci ma gandesc la ce nu trebuie. Sau ma gandesc la ceva asa cum nu trebuie (de exemplu obsesiv, sau cu teama).
    Poate ca in cazul tau este altceva, eu am spus doar ce pricep. Si nu e mult. 🙂

    1. Am incercat si-a mers, dar pentru putin timp. Ma tot bate gandul sa fug din oras doua zile, poate natura ma ajuta si sa nu ma mai gandesc la nimic si sa uit ce e aia durere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *